Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ντάνιελ Εκ: «Έχω εξασφαλίσει χρήματα για την αγορά της Άρσεναλ»

Ντάνιελ Εκ: «Έχω εξασφαλίσει χρήματα για την αγορά της Άρσεναλ»

Μάχη στον Άγιο Δομίνικο για το πολυπόθητο έπαθλο της επικοινωνίας.

Ο διευθύνων σύμβουλος και ιδρυτής της Spotify, Ντάνιελ Εκ, δήλωσε σήμερα ότι έχει εξασφαλίσει χρήματα για να δοκιμάσει την αποφασιστικότητα του ιδιοκτήτη της Αρσεναλ, Σταν Κρένκε, σε μια προσπάθεια να αγοράσει τον σύλλογο του Λονδίνου από τον Αμερικανό δισεκατομμυριούχο.

Ο Κρένκε και ο γιος του, διευθυντής της ομάδας, Τζος, έκαναν χθες κοινή δήλωση, λέγοντας ότι παραμένουν «100% αφοσιωμένοι στην Άρσεναλ» και πως δεν ενδιαφέρονται να πουλήσουν τις μετοχές τους, παρά τις αντιδράσεις των οπαδών.

Χιλιάδες οπαδοί διαμαρτυρήθηκαν έξω από το Emirates την περασμένη εβδομάδα, μετά την αποτυχημένη προσπάθεια του συλλόγου μαζί με άλλες 11 κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες να δημιουργήσουν την ευρωπαϊκή Super League, οδηγώντας τον Εκ, έναν 30χρονο φίλαθλο της Άρσεναλ, να αποφασίσει να αγοράσει τον σύλλογο.

«Θέλω να δημιουργήσω εμπιστοσύνη με τους φιλάθλους και θέλω να τους προσελκύσω ξανά» δήλωσε ο Εκ στο επιχειρηματικό κανάλι CNBC. «Μιλάω πολύ σοβαρά σχετικά με την προσφορά μου να αγοράσω την Αρσεναλ. Έχω εξασφαλίσει τα χρήματα γι’ αυτό και θέλω να προσφέρω αυτό που πιστεύω στους ιδιοκτήτες και ελπίζω να με ακούσουν. Σίγουρα δεν περίμενα ότι αυτό θα συμβεί μέσα σε μία νύχτα και είμαι προετοιμασμένος ότι αυτό θα μπορούσε να είναι ένα μακρύ ταξίδι. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να προετοιμάσω αυτό που νομίζω ότι είναι μια πολύ προσεκτική προσφορά και να την κάνω σε αυτούς, ελπίζοντας να με ακούσουν».

Η Άρσεναλ, αξίας 2,3 δισεκατομμυρίων ευρώ, σύμφωνα με το Forbes, είναι 10η στην βαθμολογία της Premier League, ενώ βρίσκεται και στους ημιτελικούς του Europa League, όπου αντιμετωπίζει τη Βιγιαρεάλ.

Sports in

LIVE: Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας

Παρακολουθήστε live στις 17:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας για την 4η αγωνιστική του Top-6 της Stoiximan Basket League. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ3.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024