Μέσω ανακοίνωσης της η ιδιοκτήτρια οικογένεια της Άρσεναλ, Κρένκε, υποστήριξε πως δεν θα αποχωρήσει από τον αγγλικό σύλλογο.

Μπορεί οι οπαδοί της Άρσεναλ να ζητούν επίμονα την αλλαγή της διοίκησης, μπορεί να έχει βρεθεί ήδη υποψήφιος αγοραστής, όμως η οικογένεια Κρένκε δεν εγκαταλείπει εύκολα την «μάχη» της.

Όπως τόνισαν σε ανακοίνωση τους οι Αμερικάνοι, ο αγγλικός σύλλογος δεν βρίσκεται προς πώληση, καθώς οι ίδιοι θα παραμείνουν πιστά συνδεδεμένοι με τους «κανονιέρηδες».

«Τις τελευταίες μέρες παρατηρούμε στα μέσα ενημέρωσης διάφορα σενάρια, σχετικά με μια πιθανή κατάθεση προσφοράς για εξαγορά της Άρσεναλ.

Παραμένουμε 100% αφοσιωμένοι στην ομάδα μας και δεν πουλάμε κανένα μερίδιο των μετοχών της. Δεν έχουμε λάβει ούτε θα συζητήσουμε κάποια πρόταση.

Η φιλοδοξία μας για την Άρσεναλ παραμένει να αγωνιζόμαστε για να κερδίζουμε τα μεγαλύτερα τρόπαια και η επικέντρωσή μας παραμένει στο να βελτιώσουμε την ανταγωνιστικότητά μας στο χορτάρι για να το πετύχουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση τους.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr