Επί 25 λεπτά έκανε «βόλτες» πάνω από το Ηράκλειο αεροσκάφος που μετέφερε επιβάτες από την Αθήνα με προορισμό το αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης»
Ο λόγος οι ισχυροί νοτιάδες που… σαρώνουν τις τελευταίες ώρες το Ηράκλειο αλλά και άλλες περιοχές της Κρήτης.
Η πτήση ήταν προγραμματισμένη να προσγειωθεί στις 08.25 ωστόσο ο πιλότος, προσγείωσε το αεροσκάφος στις 08.50, με τους επιβάτες μάλιστα να τον χειροκροτούν για την προσπάθειά του οι οποίοι αποβιβάστηκαν τελικά με ασφάλεια.
Να σημειωθεί ότι οι πρωινές πτήσεις από Ηράκλειο για Αθήνα, έγιναν κανονικά ωστόσο δεν αποκλείεται όσο περνά η ώρα να προκύψουν νέα προβλήματα και με άλλες πτήσεις.
Σύμφωνα με νέα έρευνα, οι πολεμικές τέχνες δεν αποτελούν απλά μια μορφή φυσικής δραστηριότητας, αλλά μια σύνθετη πρακτική που συνδυάζει κίνηση, συγκέντρωση, αναπνοή και κοινωνική αλληλεπίδραση
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ εξετάζονται στα Αρχαία Ελληνικά (Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών), τα Μαθηματικά (Ο.Π. Θετικών Σπουδών και Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής) και τη Βιολογία (Ο.Π. Σπουδών Υγείας)