Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πρώτος μάγκας ο Λεβαδειακός: Μπαμ ανόδου με διπλό στη Νεάπολη (2-3) - Δείτε τα γκολ της SL2

Πρώτος μάγκας ο Λεβαδειακός: Μπαμ ανόδου με διπλό στη Νεάπολη (2-3) – Δείτε τα γκολ της SL2

Σε ένα τρομερό παιχνίδι στη Νεάπολη, ο Λεβαδειακός επικράτησε με 3-2 του Ιωνικού για την 1η αγωνιστική των play off της Super League 2 και μείωσε στους 3 βαθμούς τη διαφορά του από την κορυφή. Σημαντική νίκη για τον Εργοτέλη που επικράτησε με 3-1 του Διαγόρα Ρόδου. Κόλλησε η Ξάνθη με τα Χανιά (1-1).

Σε ένα τρομερό παιχνίδι στη Νεάπολη, ο Λεβαδειακός επικράτησε με 3-2 του Ιωνικού για την 1η αγωνιστική των play off της Super League 2 και μείωσε στους 3 βαθμούς τη διαφορά του από την κορυφή. Σημαντική νίκη για τον Εργοτέλη που επικράτησε με 3-1 του Διαγόρα Ρόδου. Κόλλησε η Ξάνθη με τα Χανιά (1-1).

Ιωνικός – Λεβαδειακός 2-3

Είναι το ματς της σεζόν. Σε ένα απίθανο παιχνίδι στη Νεάπολη, Ιωνικός και Λεβαδειακός έδωσαν στο κοινό πλούσιο θέαμα με συνολικά πέντε γκολ, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν μία τεράστια νίκη και να μειώνουν τη διαφορά τους από την κορυφή στους 3 βαθμούς!

Με γκολ του Μυτίδη στις καθυστερήσεις, η ομάδα της Λιβαδειάς έφυγε από τη Νίκαια με ένα τρομερό διπλό και έμεινε μόνος του στην 2η θέση, μειώνοντας στους 3 βαθμούς από τον πρωτοπόρο Ιωνικό που έχασε μεγάλη ευκαιρία να κάνει αποφασιστικό βήμα για την απευθείας άνοδο.

Μόλις 19 δευτερόλεπτα χρειάστηκαν στους φιλοξενούμενους για να πάρουν κεφάλι στο σκορ στη Νεάπολη, με τον Εμανουέλ Κονέ να γράφει το 1-0 με το… καλημέρα και να δίνει το προβάδισμα στον Λεβαδειακό.

Ο Ιωνικός ακολούθησε τα χνάρια του αντιπάλου του, καθώς με το… καλησπέρα του δευτέρου ημιχρόνου (48′) ισοφάρισε, με τον Λευτέρη Ματσούκα. Οι φιλοξενούμενοι ωστόσο πήραν και πάλι το προβάδισμα, καθώς 15 λεπτά αργότερα ο Νίκας έβγαλε τρομερή πάσα στον Μαρίνο με τακουνάκι, με τον δεύτερο να ευστοχεί και να σημειώνει το 2-1.

Ο Ιωνικός ωστόσο είχε ξανά απάντηση, με τον Μάναλη να πιάνει μία ωραία κεφαλιά στο 80ο λεπτό και να φέρνει ξανά το παιχνίδι στα ίσα. Ενώ το παιχνίδι έδειχνε να πηγαίνει στο… Χ, ο Λεβαδειακός κατάφερε να αποδράσει στις καθυστερήσεις!

Με ένα τρομερό σόλο του Μυτίδη, ο Λεβαδειακός έφυγε με το διπλό (2-3) από τη Νεάπολη στις καθυστερήσεις και μείωσε τη διαφορ΄λα του από την πρώτη θέση στους 3 βαθμούς.

Ξάνθη – Χανιά 1-1

Γκέλα που μπορεί να για την Ξάνθη, με τους Ακρίτες να μένουν στο 1-1 με τα Χανιά και να χάνουν πολύτιμο έδαφος για τη μάχη της ανόδου, καθώς έμειναν στο -2 από τη 2η θέση… Τα Χανιά μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και απείλησαν δύο φορές στην αρχή, χωρίς ωστόσο να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Δημήτρη Διαμαντόπουλου στο 45+3, οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στα Πηγάδια και πήγαν στα αποδυτήρια με προβάδισμα. Η Ξάνθη ωστόσο κατάφερε να βρει το γκολ της ισοφάρισης σχετικά γρήγορα, καθώς στο 58ο λεπτό ο Παπάζογλου έφερε το ματς και πάλι στα ίσα.

Το 1-1 έμεινε μέχρι το τέλος, με τις δύο ομάδες να παίρνουν από έναν βαθμό.

Εργοτέλης – Διαγόρας Ρόδου 3-1

«Τρίποντο» ελπίδας για τον Εργοτέλη, με την ομάδα της Κρήτης να επικρατεί με 3-1 του Διαγόρα και να μειώνει στους 3 βαθμούς τη διαφορά του από την 3η Ξάνθη. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι καθ’ όλη τη διάρκει της αναμέτρησης και έφτασαν σε μία δίκαιη νίκη, κάνοντας ποδαρικό με το… δεξί στα play off της Super League 2.

Μόλις τέσσερα λεπτά χρειάστηκαν στους γηπεδούχους για να πάρουν κεφάλι στο σκορ, με τον Κοκκίνη να γράφει το 1-0 πολύ νωρίς. Η απάντηση από την ομάδα των Χανίων ήρθε νωρίς, καθώς στο 24′ ο Μπάστακος έφερε και πάλι το ματς στα ίσα.

Ο Εργοτέλης συνέχισε να πιέζει, ωστόσο το γκολ δεν ερχόταν. Τελικά αυτό συνέβη στα τελευταία λεπτά και μάλιστα δύο φορές. Πρώτα ο Μανουσάκης στο 82ο λεπτό και έπειτα ο Κόντραντ στο 88ο λεπτό, με τους γηπεδούχους να επικρατούν με 3-1 και να παίρνουν ένα σημαντικό «τρίποντο» ενόψει της συνέχειας.

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024