
Ολυμπιακός – ΠΑΣ Γιάννινα: Μείωσε σε 2-1 με τον Καρτάλη ο ΠΑΣ (vid)
Ο ΠΑΣ Γιάννινα μείωσε σε 2-1 χάρη σε γκολ του Καρτάλη στο 51ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό.
Ο ΠΑΣ Γιάννινα κατάφερε να μειώσει σε 2-1, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση των Ηπειρωτών με τον Ολυμπιακό, χάρη στο γκολ που σημείωσε ο Καρτάλης στο 51′.
Συγκεκριμένα, η ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη, κέρδισε πλάγιο από τα αριστερά, ο Ντομίνγκεζ άλλαξε ωραία τη μπάλα με τον Πίρσμαν, με τον τελευταίο να βρίσκει τον Καρτάλη.
Εκεί ο Έλληνας ποδοσφαιριστής σούταρε από το ύψος της μεγάλης περιοχής, ο Ζοσέ Σα δεν είχε καθαρό οπτικό πεδίο, δεν κατάφερε να αντιδράσει και ο ΠΑΣ Γιάννινα μείωσε σε 2-1.
Δείτε το βίντεο:
- Τέλος ο Λουτσέσκου από την Εθνική Ρουμανίας
- Μια νύχτα μόνο: Μυστικά και εκπλήξεις
- Σωτήρης Καλυβάτσης για την σχέση του με την Υρώ Λούπη: «Τρέχουμε στα λιβάδια σε αργή κίνηση»
- Μακρόν: Η απάντηση στα ειρωνικά σχόλια Τραμπ για το χαστούκι που του έδωσε η Μπριζίτ
- Τροποποιήσεις σε ακτοπλοϊκά δρομολόγια λόγω της κακοκαιρίας – Σε ισχύ απαγορευτικά σε Ραφήνα και Λαύριο
- Σοκαριστικό εργατικό ατύχημα στο Κιάτο: Μηχάνημα έπιασε τα μαλλιά 40χρονης και της αφαίρεσε το δέρμα
