Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τόνι Μπλερ: Το ατυχές κούρεμα του πρώην πρωθυπουργού της Βρετανίας έγινε viral

Τόνι Μπλερ: Το ατυχές κούρεμα του πρώην πρωθυπουργού της Βρετανίας έγινε viral

Οι χρήστες των κοινωνικών δικτύων είχαν πολλά να πουν για την κώμη του

Λίγοι πρώην παγκόσμιοι ηγέτες έχουν δει την υστεροφημία τους να αμφισβητείται με την ένταση που το βίωσε ο Τόνι Μπλερ.

Και τώρα, φαίνεται πως ο πρώην βρετανός πρωθυπουργός κατάφερε να κινητοποιήσει και πάλι τους βρετανούς. Αυτή τη φορά με το… μάλλον ατυχές κούρεμά του.

Ο πρώην ηγέτης των Εργατικών έδωσε την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μετά από απουσία πολλών εβδομάδων την Τρίτη, μιλώντας στο ITV News για τη σταθερότητα του Ηνωμένου Βασιλείου σε σχέση με το κίνημα ανεξαρτησίας της Σκωτίας.

Όμως αυτό που έκλεψε την παράσταση ήταν το… mullet του (ελληνιστί: «λασπωτήρας»). Και μέσα σε λίγες ώρες ο Μπλερ βρέθηκε στα κορυφαία trends των βρετανικών κοινωνικών δικτύων για όλους τους λάθος λόγους – πολλές φορές, στο πλευρό γερασμένων ηθοποιών, με τους οποίους τον συνέκριναν.


Ο Μπλερ δεν είναι ο μόνος Βρετανός που αντιμετώπισε προβλήματα hairstyling τον τελευταίο καιρό. Τα κομμωτήρια της χώρας παρέμειναν κλειστά για πολλούς μήνες εξαιτίας του τρίτου κύματος της πανδημίας, με αποτέλεσμα μεγάλη μερίδα των πολιτών να κουρεύεται από συγγενείς και φίλους.

Όμως τα κομμωτήρια έχουν ανοίξει από τις 12 Απριλίου και αρκετοί σχολιαστές θεώρησαν ότι ο Μπλερ θα μπορούσε να έχει καταφέρει να κουρευτεί μέχρι τώρα.

Ένας χρήστης έγραψε στο tweet του, το οποίο έγινε viral ότι ο πρώην πρωθυπουργός μοιάζει πλέον με τον στοιχειωμένο πίνακα του Vigo από το Ghostbusters, με αμέτρητους Βρετανούς να συμφωνούν μαζί του.


Ο Ματ Γκόρμαν, ένας αμερικανός πολιτικός σύμβουλος υποστήριξε ότι η μεταμόρφωση του Μπλερ θυμίζει περισσότερο τον Ντοκ Μπράουν, από το Back to the Future.

Ο Μπλερ ήταν πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου από το 1997 έως το 2007, όταν και ολοκλήρωσε μια από τις μεγαλύτερες θητείες στην πρόσφατη βρετανική ιστορία.

Από τη στιγμή που αποχώρησε από την εξουσία έχει τοποθετηθεί για πολλά φλέγοντα ζητήματα, υποστηρίζοντας την παραμονή της Βρετανίας στην ΕΕ και, εσχάτως, παίρνοντας θέση για την παγκόσμια διανομή των εμβολίων κοροναϊού.

Με πληροφορίες από CNN

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024