Δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της που κατάφερε να κλείσει ραντεβού για να εμβολιαστεί η Τατιάνα Στεφανίδου.
Η διάσημη παρουσιάστρια, συνομιλώντας με συνεργάτιδά της στον αέρα της εκπομπής της «T-Live» στον Alpha, αποκάλυψε πως μπήκε στην πλατφόρμα με τα ραντεβού για τον εμβολιασμό πριν καν λάβει το πολυπόθητο sms μέσω της άυλης συνταγογράφισης και έκλεισε θέση ώστε να εμβολιαστεί.
Μάλιστα, συζητώντας για τις επιφυλάξεις που έχει μερίδα του κοινού για τα εμβόλια της AstraZeneca, η Τατιάνα Στεφανίδου επεσήμανε πως η ίδια βρήκε ραντεβού με το εμβόλιο της Moderna, αλλά έσπευσε να διευκρινίσει πως αν είχε τη δυνατότητα να εμβολιαστεί νωρίτερα με AstraZeneca θα έσπευδε να κλείσει θέση ακόμα και για… αύριο το πρωί.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας