Στην κάμερα της εκπομπής «Το πρωινό» και την Μαίρη Αρώνη μίλησε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.
«Έπρεπε να βρω τα πατήματα μου και τα social media με αποσπούσαν»
«Απείχα τρεις μήνες από τα social media. Έπρεπε να βρω τα πατήματα μου και τα social media με αποσπούσαν. Έμενα στο δέντρο και δεν πήγαινα στο δάσος. Η φαντασία των ανθρώπων οργίαζε το διάστημα που απουσίαζα από τα social. Από εγκυμοσύνη, γάμο, από Survivor, από τα πάντα. Από το άγχος που με έπιασε είχα καθυστέρηση και πήγα πήρα τεστ. Δεν μιλούσα με τη μητέρα μου και με τον αδερφό μου. Για 15 ημέρες με ψάχνανε και εκείνοι. Αφού ο αδερφός μου είπε ότι θα με βάλει στο Missing.», είπε χαρακτηριστικά η Δήμητρα Αλεξανδράκη.
Στη συνέχεια η ίδια αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή, λέγοντας: «Ό,τι έχει να κάνει με την προσωπική μου ζωή δεν πρόκειται να το εκθέσω ποτέ ξανά… όταν ανοίγεις σε κάποιον την πόρτα του σπιτιού, αυτός κοιτά να μπει μέσα και να σου χαλάσει το σπίτι.»
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.