«Κοιμήθηκε» η άμυνα της Ρεάλ, 0-1 από τον Πούλισικ (video)
Ο Πούλισικ βγήκε στην πλάτη της άμυνας της Ρεάλ, οι παίκτες της ισπανικής ομάδας «κοιμήθηκαν» και ο επιθετικός της Τσέλσι έκανε το 1-0 για τους Λονδρέζους
Η Ρεάλ Μαδρίτης αντιμετωπίζει την Τσέλσι στον πρώτο αγώνα της ημιτελικής φάσης του Champions League, με τους Λονδρέζους στο 14’ να ανοίγουν το σκορ με τον Πούλισικ.
Ο επιθετικός της βρετανικής ομάδας βγήκε στην πλάτη της άμυνας της Ρεάλ, κατέβασε ωραία, δεν τον μάρκαρε κανένας ποδοσφαιριστής των Μαδριλένων, απέφυγε τον Κουρτουά και έκανε το 1-0.
Ο άσος των Μπλε πλάσαρε μπροστά από τον πεσμένο Βέλγο τερματοφύλακα και άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Τόμας Τούχελ, που πέτυχε ένα πάρα πολύ σημαντικό γκολ.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Λεβερκούζεν ευχαρίστησε από καρδιάς τους οπαδούς της ομάδας για τη στήριξη που παρείχαν σε όλη τη διάρκεια της σεζόν στο Champions League.
Ο Ντάνι Γκαρθία μίλησε για τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού από τη Λεβερκούζεν και στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα του δεν κατάφερε να βρει ένα γκολ για να μπει στην πρόκριση.