Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
ΕΛΓΑ : Καταβάλλονται  αποζημιώσεις ύψους 19,4 εκατ. ευρώ

ΕΛΓΑ : Καταβάλλονται  αποζημιώσεις ύψους 19,4 εκατ. ευρώ

Αύριο Μ. Τετάρτη καταβάλλονται από τον ΕΛΓΑ αποζημιώσεις φυτικού και ζωϊκού κεφαλαίου, καθώς και κρατικές οικονομικές ενισχύσεις.

Αποζημιώσεις φυτικού και ζωικού κεφαλαίου ύψους 19.463.135,60 ευρώ σε 7.342 δικαιούχους αγρότες και κτηνοτρόφους καταβάλλονται αύριο Μ. Τετάρτη 28 Απριλίου 2021, από τον ΕΛΓΑ.

Παράλληλα, αύριο καταβάλλονται από τον ΕΛΓΑ Κρατικές Οικονομικές Ενισχύσεις συνολικού ύψους 238.094,60 ευρώ σε 78 δικαιούχους παραγωγούς του Προγράμματος Οικονομικών Ενισχύσεων «ΕΤΗΣΙΟ 2017» που ολοκλήρωσαν την αποκατάσταση των ζημιών στις πληγείσες γεωργικές τους εκμεταλλεύσεις ή είναι δικαιούχοι ενισχύσεων για απώλεια παραγωγής.

Ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ, Ανδρέας Θ. Λυκουρέντζος με αφορμή την καταβολή των αποζημιώσεων φυτικής παραγωγής και ζωικού κεφαλαίου έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Με αυτή την πληρωμή εξοφλούνται για πρώτη φορά μετά από αρκετά χρόνια οι αποζημιώσεις για ζημίες του προηγούμενου έτους στο ακέραιο και ξεκινάει η διαδικασία πληρωμής ακόμα και ζημιών του έτους 2021».

Παράλληλα, δήλωσε ότι ο ΕΛΓΑ βρίσκεται σε ετοιμότητα για να προχωρήσει ταχύτατα η διαδικασία του εκτιμητικού έργου για τις ζημίες των προσφάτως ακραίων καιρικών φαινομένων, παγετού και χαλαζιού.

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα άλλο εκτός από τη νίκη με ΑΕΚ – Να επισκεφτούμε ξανά αυτό το γήπεδο»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τόνισε πως ο Ολυμπιακός δεν θα συμβιβαστεί με τίποτα λιγότερο εκτός από τη νίκη ενώ υπογράμμισε με... νόημα πως οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να επισκεφτούν ξανά την «Opap Arena».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024