Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Ισπανία: Μαχαίρι με κόκκινα στίγματα έλαβε ταχυδρομικώς η υπουργός Τουρισμού

Ισπανία: Μαχαίρι με κόκκινα στίγματα έλαβε ταχυδρομικώς η υπουργός Τουρισμού

H υπουργός Τουρισμού της Ισπανίας, Ρέγες Μαρότο, έλαβε με το ταχυδρομείο ένα μαχαίρι με κόκκινα στίγματα, δήλωσε πηγή του υπουργείου Εσωτερικών, μερικές μέρες αφότου υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι ασφαλείας και ο επικεφαλής του κόμματος Podemos, έλαβαν απειλές για τη ζωή τους

H υπουργός Τουρισμού της Ισπανίας, Ρέγες Μαρότο, έλαβε με το ταχυδρομείο ένα μαχαίρι με κόκκινα στίγματα, δήλωσε πηγή του υπουργείου Εσωτερικών, μερικές μέρες αφότου υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι ασφαλείας και ο επικεφαλής του κόμματος Podemos, έλαβαν απειλές για τη ζωή τους.

Για την υπόθεση έχει ξεκινήσει έρευνα, δήλωσε η πηγή αυτή, χωρίς να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες.

Άλλη πηγή από το υπουργείο Τουρισμού της Μαρότο ανέφερε πως δεν είναι σαφές εάν τα κόκκινα στίγματα πάνω στο μαχαίρι ήταν αίμα ή μπογιά.

Η Μαρότο, που προέρχεται από το Σοσιαλιστικό Κόμμα, είναι υπουργός Βιομηχανίας, Εμπορίου και Τουρισμού στην αριστερή κυβέρνηση της Ισπανίας από το 2018.

Την περασμένη εβδομάδα, ο υπουργός Εσωτερικών, Φερνάντο Γκράντε-Μαρλάσκα, ο Πάμπλο Ιγκλέσιας του κόμματος της ριζοσπαστικής αριστεράς Unidas Podemos και η Μαρία Γκάμεθ, η οποία ηγείται της αστυνομικής δύναμης Guardia Civil, έλαβαν επίσης απειλητικές επιστολές για τη ζωή τους.

«Η σύζυγός σου, οι γονείς σου κι εσύ καταδικάζεστε σε θάνατο, τελειώνει ο χρόνος σας», έγραφε η επιστολή που απευθυνόταν στον Ιγκλέσιας, πρώην αντιπρόεδρο της κυβέρνησης.

Ο Ιγκλέσιας είχε αναρτήσει την απειλητική επιστολή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μαζί με μια φωτογραφία που δείχνει επτά σφαίρες τις οποίες, όπως είπε, περιείχε ο φάκελος.

Only in

Με 30 υπογραφές και σεβασμό στα όργανα η υποψηφιότητα Κασσελάκη – Κλειδώνει ο Φάμελλος για τους «100», ρυθμιστής ο Πολάκης στην ΚΕ

Η Πολιτική Γραμματεία εισηγείται να ισχύσουν οι ίδιοι όροι με τις κάλπες που στήθηκαν πριν ένα χρόνο, δηλαδή συλλογή 30 υπογραφών από μέλη της ΚΕ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024