Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ισπανία: Έστειλαν απειλητικό σημείωμα με σφαίρες στον Πάμπλο Ιγκλέσιας ηγέτη του Podemos

Ισπανία: Έστειλαν απειλητικό σημείωμα με σφαίρες στον Πάμπλο Ιγκλέσιας ηγέτη του Podemos

Ο ηγέτης του αριστερού κόμματος της Ισπανίας γνωστοποίησε ότι έλαβε τέσσερις σφαίρες και απειλητικό σημείωμα, και δήλωσε πως αντίστοιχες επιστολές έλαβαν ο υπουργός Εσωτερικών και ο επικεφαλής της ισπανικής χωροφυλακής.

Ο ηγέτης του αριστερού κόμματος Podemos στην Ισπανία, Πάμπλο Ιγκλέσιας, έγινε στόχος απειλών μαζί με τον υπουργό Εσωτερικών Φερνάνδο Γκράντες-Μαρλάσκα και τον επικεφαλής της χωροφυλακής.

«Η σύζυγός σου, οι γονείς σου και εσύ καταδικάζεστε στην εσχάτη των ποινών, τελειώνει ο χρόνος σας», έγραφε η ανώνυμη επιστολή, σύμφωνα με φωτογραφία που ανέβασε στο twitter ο Πάμπλο Ιγκλέσιας. Ο ηγέτης του Podemos ανέβασε, επίσης, και μια φωτογραφία με τέσσερις σφαίρες μαζί με τον φάκελο της επιστολής.

Ο Πάμπλο Ιγκλέσιας συμμετείχε στον κυβερνητικό σχηματισμό με το Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα του πρωθυπουργού Πέδρο Σάντσες από την θέση του υπουργού Κοινωνικών Δικαιωμάτων μέχρι τον Μάρτιο που παραιτήθηκε για να θέσει υποψηφιότητα για τις τοπικές εκλογές στη Μαδρίτη που θα διεξαχθούν στις 4 Μάϊου.

Έχει αναδειχθεί σαν ένας από τους βασικούς πολιτικούς ηγέτες της Ισπανίας μετά το 2014 καταφέρνοντας να κρατήσει το Podemos στην κεντρική πολιτική σκηνή μετά τις αλεπάλληλες κρίσεις στην Ισπανία.

Πολιτικοί από την κυβερνητική συμμαχία, περιλαμβανομένου του πρωθυπουργού Πέδρο Σάντσες, και από τα μεγαλύτερα κόμματα της χώρας εξέφρασαν την αλληλεγγύη τους προς τον Ιγκλέσιας και τον Μαρσλάσκα.

Το ακροδεξιό ωστόσο Vox και τα αυτονομιστικά κόμματα από τις διάφορες περιοχές της χώρας δεν αντέδρασαν.

Sports in

«Έχουμε πίστη για κάτι μεγάλο»

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, Δημήτρης Κραβαρίτης, μίλησε στο In.gr για το φαϊναλ φορ του Τσάμπιονς Λιγκ και τον στόχο των «ερυθρολεύκων».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024