Νέο πλήγμα στον ΠΑΟΚ, αυτή τη φορά με τον Ομάρ Ελ Καντουρί. Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Μαροκινός χαφ έδειξαν ότι έχει υποστεί θλάση στον λαγονοψοϊτη και θα μείνει εκτός για περίπου δύο με τρεις εβδομάδες.
Φυσικά θα χάσει τον ημιτελικό με την ΑΕΚ τη Μεγάλη Πέμπτη και πλέον «τρέχει» για να προλάβει ίσως κάποια από τα τελευταία ματς των πλέι οφ.
Θυμίζουμε ότι εκτός με θλάση έχει τεθεί και ο Άνχελ Κρέσπο με τον Πάμπλο Γκαρσία να χάνει δύο πολύ σημαντικές μονάδες μέσα σε λίγες μέρες.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Η απόφαση της Federazione Italiana Nuoto Paralimpico να μην συμμετάσχει στη διοργάνωση στην Τουρκία αναδεικνύει τον αυξανόμενο αντίκτυπο των διεθνών εντάσεων στον παγκόσμιο αθλητισμό
Οι παίκτες του ΟΦΗ έκαναν pasillo στους παίκτες του ΠΑΟΚ, όταν οι χαμένοι του τελικού πήγαν για να παραλάβουν τα μετάλλιά τους – Την ίδια στιγμή οι οπαδοί του «Δικεφάλου» γιούχαραν τους παίκτες της ομάδας του