ΑΕΚ: Στην Αθήνα ο πρώτος τελικός με την Ύσταντς στο χάντμπολ ανδρών
Δε θα γίνει κλήρωση τελικά, με την ΑΕΚ να υποδέχεται τους Σουηδούς στο πρώτο ματς και να πηγαίνει για τη ρεβάνς στη Σουηδία
Ο αρχικός προγραμματισμός της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Χάντμπολ ήθελε τη Μεγάλη Τρίτη (27/4) κλήρωση για τη σειρά με την οποία θα διεξάγονταν οι τελικοί του EHF European Cup ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ύσταντς, ωστόσο κάτι τέτοιο δε θα γίνει τελικά.
Κι αυτό, επειδή η EHF με ανακοίνωσή της αναφέρει πως ο πρώτος τελικός θα διεξαχθεί στην Αθήνα λόγω του ότι η Ένωση έχει παίξει ξανά σε τελικό κατά τη διάρκεια της τελευταίας τριετίας ως γηπεδούχος στον επαναληπτικό και σύμφωνα με τον κανονισμό δε θα γίνει κλήρωση, με την ΑΕΚ να ορίζεται αυτόματα γηπεδούχος στο πρώτο ματς και τη ρεβάνς να γίνεται στη Σουηδία.
Αυτό συμβαίνει, ώστε να αποφευχθεί το ενδεχόμενο να παίξει και σε δεύτερο τελικό εντός τριετίας μία ομάδα πάλι ως γηπεδούχος στον επαναληπτικό.
Το πρώτο ματς θα διεξαχθεί στις 15 ή 16 Μαΐου και στις 22 ή 23 Μαΐου ο δεύτερος τελικός.
- Η Παρί Σεν Ζερμέν εξετάζει την απόκτηση του Φεράν Τόρες
- Ολυμπιακός: Το ενδιαφέρον της Ντουμπάι BC για τον Γουόκαπ και τα δεδομένα για την παραχώρησή του
- Τβέντε – ΠΑΟΚ 3-2: Με κενά στην άμυνα ο δικέφαλος, τραυματίστηκε ο Ελουστόντο (vid)
- «Χάκαραν» την ομοσπονδία Αργεντινής και… κατήγγειλαν «διεφθαρμένη διαιτησία με την Αίγυπτο»
- Το βίντεο της Euroleague μετά την παραμονή του Παπανικολάου στον Ολυμπιακό που συγκίνησε
- Ζέλσον στο «in» μετά το φιλικό με τη Λέουβεν: «Όσο περνάει ο καιρός ο Ολυμπιακός θα γίνεται καλύτερος» (vid)
- Το εντυπωσιακό γκολ που πέτυχε ο Χρήστος Τζόλης σε φιλικό (vid)
- Το δίλημμα του Λανουά και η αγωνία των ΕΠΟ, ΚΕΔ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 11.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/evgeni-tcherkasski-PcovpDybx9g-unsplash-1-315x220.jpg)






























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442