Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός: Αναβλήθηκε το ντέρμπι με τη Βουλιαγμένη λόγω κοροναϊού

Ολυμπιακός: Αναβλήθηκε το ντέρμπι με τη Βουλιαγμένη λόγω κοροναϊού

Αθλήτρια της Βουλιαγμένης βρέθηκε θετική στον κοροναϊό με αποτέλεσμα το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό να αναβληθεί για την Α1 πόλο Γυναικών.

Ο κοροναϊός χτύπησε το πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής κατηγορίας πόλο γυναικών. Η Ομοσπονδία ανακοίνωσε δύο ακόμη αναβολές, του ντέρμπι του Ολυμπιακού με τη Βουλιαγμένη και την αναμέτρηση της ομάδας του Πειραιά με τη Γλυφάδα. Όπως γνωστοποίησε η Βουλιαγμένη, αθλήτρια της ομάδας βρέθηκε θετική στον ιό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«O NOB ανακοινώνει την ύπαρξη θετικού κρούσματος κοροναϊού σε παίκτρια της γυναικείας ομάδας υδατοσφαίρισής του.

Τηρώντας με απόλυτη αυστηρότητα το υγειονομικό πρωτόκολλο που ορίζει η ΓΓΑ σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ και την ΚΟΕ, ο ΝΟΒ πραγματοποιεί συστηματικό προληπτικό έλεγχο των αθλητών που στελεχώνουν τις ομάδες υδατοσφαίρισης τόσο σε εβδομαδιαία συχνότητα στις προπονήσεις τους, όσο και πριν τη συμμετοχή τους σε αγωνιστικές διοργανώσεις.

Η αθλήτρια του ΝΟΒ παρουσίασε αρνητικό αποτέλεσμα στους προληπτικούς ελέγχους της Τρίτης 20.04 και της Παρασκευής 23.04 στη διάρκεια των προπονήσεων. Δυστυχώς, στον σημερινό έλεγχο προέκυψε θετικό αποτέλεσμα.

Η ομάδα διαχείρισης της κρίσης της πανδημίας του ΝΟΒ ήρθε άμεσα σε επαφή με την ΚΟΕ και τη ΓΓΑ, εφαρμόζοντας παράλληλα τη σχετική διαδικασία που ορίζει ο ΕΟΔΥ. Η αθλήτρια βρίσκεται σε κατ’οίκον περιορισμό, έχουν ειδοποιηθεί οι άμεσες επαφές και παρακολουθείται ιατρικά.

Έχει προβλεφθεί η εξέτασή της από ιατρό καρδιολόγο μετά την ανάρρωσή της, ώστε να επιβεβαιωθεί η καλή κατάσταση της υγείας της πριν την επιστροφή στην αγωνιστική δράση.

Στις εγκαταστάσεις του ΝΟΒ έχει δρομολογηθεί ενδελεχής απολύμανση με πιστοποιημένα απολυμαντικά διαλύματα ενάντια στον ιό στο χώρο του κολυμβητηρίου, αλλά καθώς και σε όλους τους χώρους όπου φιλοξενούνται μέλη και αθλητές του Ομίλου.

Ο ΝΟΒ καθ ‘όλη την διάρκεια της πανδημίας, εφαρμόζει ιδιαίτερα αυστηρά μέτρα πρόληψης της εξάπλωσης της πανδημίας στους χώρους του.

Ευχόμαστε η αθλήτριά μας να έχει μια γρήγορη και απροβλημάτιστη ανάρρωση και σύντομα να επιστρέψει με ασφάλεια στην οικογένεια του Ομίλου και την αγωνιστική δράση» ανέφερε η ανακοίνωση του ΝΟΒ.

Ανακοίνωση εξέδωσε και ο Ολυμπιακός επιβεβαιώνοντας το κρούσμα στην ομάδα της Βουλιαγμένης, αλλά και την αναβολή των αγώνων. Αναλυτικά:

«Οι αναμετρήσεις της ομάδας πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού, με το ΝΟ Βουλιαγμένης και τον ΑΝΟ Γλυφάδας, που ήταν προγραμματισμένες για την Κυριακή (25/4, 12:00) και τη Μεγάλη Δευτέρα (26/4, 19:30) στο Παπαστράτειο, αναβλήθηκαν κατόπιν εφαρμογής του Υγειονομικού Πρωτοκόλλου για Covid-19».

Η ανακοίνωση της ΚΟΕ:

Σε εφαρμογή του Υγειονομικού Πρωτοκόλλου της ΓΓΑ για covid – 19, αναβάλλονται δύο προγραμματισμένοι για αύριο (25/4) και τη Μεγάλη Δευτέρα (26/4), αγώνες του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Α’ Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών:

Κυριακή, 25/4

*Εθνικό Πειραιά 12.00 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ

Μεγ. Δευτέρα, 26/4

*Εθνικό Πειραιά 19.30 ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024