Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σεβίλλη – Γρανάδα 2-1: Στο «κόλπο» του τίτλου και η Σεβίλλη

Σεβίλλη – Γρανάδα 2-1: Στο «κόλπο» του τίτλου και η Σεβίλλη

Η Σεβίλλη συνεχίζει την ξέφρενη πορεία της στη La Liga, νίκησε και τη Γρανάδα με 2-1 και είναι για τα καλά στο παιχνίδι του πρωταθλήματος.

Την απίθανη φετινή της πορεία συνέχισε η Σεβίλλη, που κέρδισε με 2-1 τη Γρανάδα και βρίσκεται γερά στο κόλπο του τίτλου. Οι Σεβιγιάνοι ήταν για ακόμη ένα παιχνίδι κυνικοί, πήραν ωστόσο το τρίποντο και περιμένουν το Μπιλμπάο – Ατλέτικο Μαδρίτης για να δουν τις πιθανότητες τους για το πρωτάθλημα. Η ομάδα του Ζουλιέν Λοπετέγκι βρίσκεται στο -3 από την Ατλέτικο και στο -1 από Ρεάλ και Μπαρτσελόνα, όμως έχει ματς περισσότερο από τους ροχιμπλάνκος.

Όσον αφορά το ματς στο 10ο λεπτό το σουτ του Πάπου Γκόμες πέρασε ελάχιστα έξω ενώ στο 11’ ο Αργεντινός κέρδισε πέναλτι από τον Γκοναλόν και ο Ράκιτιτς το εκτέλεσε εύστοχα για το 1-0. Στο 21’ ο Νάβας σέντραρε από δεξιά και ο Ντε Γιονγκ πήρε την κεφαλιά αλλά αστόχησε για λίγο ενώ στο 38’ ο Σίλβα έσωσε μετά από σουτ του Πάπου Γκόμες από μακριά.

Η Σεβίλλη πίεσε και στην επανάληψη και στο 53ο λεπτό ο Πάπου Γκόμες έκανε το γύρισμα από αριστερά και ο Οκάμπος με πλασέ από το πέναλτι έγραψε το 2-0. Στο 55’ το σουτ του Σουάρες κόντραρε κι έφυγε λίγο έξω ενώ στο 79’ το σουτ του Ράκιτιτς πέρασε ελάχιστα έξω. Το μόνο που κατάφερε η Γρανάδα ήταν να μειώσει στο 90ο λεπτό με το πέναλτι του Σολδάδο.

ΣΕΒΙΛΛΗ: Μπόνο, Ακούνια, Ντιέγκο Κάρλος, Νάβας, Κουντέ, Φερνάντο, Πάπου Γκόμες (73’ Τόρες), Ράκιτιτς (86’ Γκουντέλι), Σούσο (69’ Χορδάν), Οκάμπος (86’ Βάσκες), Ντε Γιονγκ (59’ Εν Νεσιρί)

ΓΡΑΝΑΔΑ: Ρουί Σίλβα, Βίκτορ Ντίαθ, Πέρεθ (46’ Κίνι), Χερμάν Σάντσεθ, Νέβα (71’ Μολίνα), Ερέρα, Γκοναλόν (69’ Μοντόρο), Φουλκιέ, Πουέρτας, Κένεντι (46’ Ματσίς), Σουάρες (68’ Σολδάδο)

Sports in

Γιατί δεν παίζουν στην Αγγλία ο Μασούρας και ο Ντόη

Ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με την Άστον Βίλα στις 2 Μαϊου χωρίς τους δύο ποδοσφαιριστές του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024