Ινδονησία: Συλλυπητήρια του ελληνικού ΥΠΕΞ για τη βύθιση του υποβρυχίου
Οδύνη για την τραγική είδηση της βύθισης του υποβρυχίου στην Ινδονησία, εκφράζει το υπουργείο Εξωτερικών με ανάρτησή του στο Twitter.
Οδύνη για την τραγική είδηση της βύθισης του υποβρυχίου στην Ινδονησία, εκφράζει το υπουργείο Εξωτερικών με ανάρτησή του στο Twitter. Επίσης, εκφράζει συλλυπητήρια στις οικογένειες του πληρώματος και την αμέριστη συμπαράστασή στον λαό και την κυβέρνησή της Ινδονησίας.
Όπως μετέδωσε νωρίτερα το ΑΠΕ-ΜΠΕ, το Πολεμικό Ναυτικό της Ινδονησίας ανακοίνωσε σήμερα ότι εντοπίστηκε το υποβρύχιο που βυθίστηκε στα ανοιχτά του Μπαλί την περασμένη εβδομάδα, επιβεβαιώνοντας ότι και τα 53 μέλη του πληρώματός του είναι νεκρά.
- Greece’s Minimum Wage Debate: High Ratios, Complex Trade-Offs
- Ξεκίνησαν να αποστέλλουν τα πρώτα «ραβασάκια» οι έξυπνες κάμερες – Τι ισχύει αν δεν πληρωθούν
- Η τελευταία ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας του Μιρτσέα Λουτσέσκου
- Ανασχηματισμός: Ολοκληρώθηκε η ορκωμοσία Σχοινά, Τουρνά και Λαζαρίδη στο Προεδρικό Μέγαρο
- Έλενα Χριστοπούλου – Κλέλια Ανδριολάτου: Οριστικό τέλος στη συνεργασία τους -Τι συνέβη – Η ανακοίνωση
- Βίντεο ντοκουμέντα δείχνουν τη δράση της σπείρας που χτυπούσε καταστήματα ηλεκτρονικών ειδών
- Ρωσία: Τουλάχιστον ένας νεκρός στο Ροστόφ από ουκρανική επίθεση – Πυρκαγιά σε πλοίο στην Αζοφική θάλασσα
- Τραγωδία στο Περού: Ένας νεκρός και τουλάχιστον 60 τραυματίες σε συγκέντρωση οπαδών της Αλιάντζα Λίμα (vids)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 04.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/enq-1998-sqq-CriDQFQ-unsplash-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442