Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τσιτσιπάς: «Εμπνέομαι από τους παίκτες που βρίσκονται ψηλά στην κατάταξη»

Τσιτσιπάς: «Εμπνέομαι από τους παίκτες που βρίσκονται ψηλά στην κατάταξη»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αναφέρθηκε στη νίκη και την πρόκριση στον τελικό του Barcelona Open επί του Γιανίκ Σίνερ, αλλά και για το καταπληκτικό σερί που «τρέχει».

Στη νίκη και την πρόκριση στον τελικό του Barcelona Open επί του Γιανίκ Σίνερ αναφέρθηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος μίλησε και για το καταπληκτικό σερί που «τρέχει».

«Ήταν κλειστός αγώνας. Είχε αρκετές ευκαιρίες να σπάσει το σερβίς μου. Εγώ αξιοποίησα τις ευκαιρίες μου και αυτό ήταν πολύ κρίσιμο για το ματς. Ένιωσα πιο ελεύθερος στο γήπεδο, νομίζω περισσότερο από εκείνον που έπαιζε με μεγαλύτερη ασφάλεια στα χτυπήματά του.

Αυτό μου έδωσε το πλεονέκτημα. Ήμουν επιθετικός στη μεριά του forehand και σέρβιρα καλά. Αυτά τα δυο έκανα πολύ καλά σήμερα», ανέφερε αρχικά ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας, ενώ στη συνέχεια μιλώντας για το σερί του 9-0 νικών με 17-0 σετ είπε:

«Πολλές φορές οι άνθρωποι απλά κουραζόμαστε με την ίδια ρουτίνα και την επανάληψη των ίδιων πραγμάτων, είναι όμως πολύ σημαντικό να το αναπτύξουμε και να δουλέψουμε με αυτό, γιατί κάποιες φορές τα πράγματα έτσι λειτουργούν και βγαίνουν καλά αποτελέσματα από αυτό.

Δεν υπήρξα και ο πιο συνεπής παίκτης στο tour, υπάρχουν παίκτες ψηλότερα από εμένα στην κατάταξη που τα πήγαν καλύτερα με αυτό, αλλά εμπνέομαι απ’ αυτούς, γιατί κάνουν τη δουλειά τους τόσο καλά».

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024