Στη σκηνή του House of Fame βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής ο Διονύσης Σχοινάς.
Ο γνωστός τραγουδιστής διασκέδασε τους σπουδαστές, τους κριτές αλλά και το τηλεοπτικό κοινό με τις επιτυχίες και μάλιστα ο ίδιος θέλησε να κάνει μια τρυφερή αφιέρωση στη γυναίκα της ζωής του.
Την ώρα, λοιπόν, που ο Διονύσης Σχοινάς ερμήνευσε το κομμάτι του “Συγκοινωνούντα δοχεία” κοίταξε την Καίτη Γαρμπή όλο νόημα και έβαλε το χέρι του στο στήθος.
Από την άλλη πλευρά, η Καίτη Γαρμπή φάνηκε πως συγκινήθηκε με την κίνηση του συζύγου της και δεν μπορούσε να πάρει τα μάτια της από πάνω του.
Αμέσως μετά την εμφάνιση του ο γνωστός τραγουδιστής δέχθηκε τα σχόλια της κριτικής επιτροπής. Ανάμεσα τους βέβαια και αυτά της συζύγου του, Καίτης Γαρμπή!
«Διονύση μου, καλησπέρα. Ήσουν καθηλωτικός! Ήσουν καταπληκτικός. Η φωνή σου, η σκηνική σου παρουσία εκρηκτική… Από μένα δέκα!
Στο σπίτι θα σου πω τα ίδια και καλύτερα! Αφού είσαι ένα κουκλί βρε… Εδώ ρωτάει ο Πλούταρχος και λέει, είναι δυνατόν… Πόσο χρονών είναι» πρόσθεσε η Καίτη Γαρμπή για τον σύζυγο της.
Ο τρομπετίστας Ανδρέας Πολυζωγόπουλος, προσκαλεί τον Ολλανδό πιανίστα Diederik Wissels και την Πορτογαλίδα ερμηνεύτρια Ana Rocha για μια ξεχωριστή συνάντηση στη σκηνή του Half Note Jazz Club.
Μετά τη θερμή ανταπόκριση του κοινού από την πρώτη παρουσίαση στο Θέατρο Γκλόρια την άνοιξη του 2024, η παράσταση «Αλιγάτορες» επέστρεψε πιο επίκαιρη από ποτέ και μπαίνει στις τελευταίες παραστάσεις.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας