Το «cut» στον Μακρόν και η αμηχανία του Πούτιν ήταν τα απρόοπτα της τηλεδιάσκεψης στη Σύνοδο για το κλίμα.

Οι Σύνοδοι στην εποχή της τηλεδιάσκεψης έχουν να αντιμετωπίσουν μία έξτρα δυσκολία από τις συννήθεις που αφορούν τα ζητήματα ουσίας. Η προσπάθεια συνεννόησης από απόσταση με τη διαμεσολάβηση ίντερνετ και Η/Υ φαίνεται δυσκόλεψε τον Αμερικάνο υπουργό Εξωτερικών Άντονι Μπλίνκεν, που ήταν ο συντονιστής στη Σύνοδο για το κλίμα.

Ενώ ο πρόεδρος Μακρόν μιλούσε για τη σημασία του αγώνα κατά της υπερθέρμανσης του πλανήτη, ο  Μπλίνκεν τον ευχαρίστησε απότομα, προφανώς χωρίς να έχει αντιληφθεί ότι η ομιλία του Γάλλου ηγέτη δεν είχε ολοκληρωθεί. Αμέσως μετά, ο επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας έδωσε τον λόγο στον Πούτιν, ο οποίος θα μιλούσε σε ζωντανή μετάδοση.

Ακολούθησε μια αμήχανη στιγμή, με τον Πούτιν να δείχνει ότι δεν ήταν σίγουρος πως είχε έρθει η σειρά του. Στη συνέχεια όμως, άρχισε την ομιλία του. Ο Μπλίνκεν αργότερα ξαναέβαλε το βίντεο του Μακρόν, επικαλούμενος για το λάθος τις «τεχνικές δυσκολίες» και λέγοντας ότι ήθελε «να δώσει τον λόγο» στον Γάλλο πρόεδρο.

Δεν έχει διευκρινιστεί ποιο ήταν το πρόβλημα που αντιμετώπισε ο Αμερικανός υπουργός. Ή αν απλπώς η «απόσταση» τον δυσκόλεψε στην παρακολούθηση…

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr