Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Εύκολη νίκη της Ρεάλ (3-0) - Δείτε τα γκολ

Εύκολη νίκη της Ρεάλ (3-0) – Δείτε τα γκολ

Η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε εύκολα με 3-0 εκτός έδρας της Κάντιθ για την 31η αγωνιστική της La Liga και «έπιασε» στην κορυφή την Ατλέτικο Μαδρίτης στους 70 βαθμούς, με την ομάδα του Σιμεόνε να έχει παιχνίδι λιγότερο.

Επιστροφή στην κορυφή για τη Ρεάλ Μαδρίτης! Οι «μερέγχες» δεν αντιμετώπισαν καμία δυσκολία στην έδρα της Κάντιθ, επικρατώντας με χαρακτηριστική άνεση με 3-0 για την 31η αγωνιστική της La Liga. Μεγάλος πρωταγωνιστής στο ματς ο Καρίμ Μπενζεμά με δύο γκολ και μία ασίστ.

Έτσι, η ομάδα του Ζιντάν ανέβηκε στην πρώτη θέση του ισπανικού πρωταθλήματος, φτάνοντας τους 70 βαθμούς, όσους έχει και η Ατλέτικο Μαδρίτης, με τους «ροχιμπλάνκος» να έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο.

Η Κάντιθ δημιούργησε την πρώτη καλή ματς στο 12′ με τον Χάιρο να δοκιμάζει το σουτ αλλά ο Κορτουά τον σταμάτησε. Η Ρεάλ ανέβασε ρυθμούς και στο 28′ κέρδισε πέναλτι μετά από μαρκάρισμα του Ίθα στον Βινίσιους, με τον Μπενζεμά να αναλαμβάνει την εκτέλεση κάνοντας το 0-1.

Η «Βασίλισσα» εκμεταλλεύτηκε το μομέντουμ της και στο 33′ ο Μπενζεμά να βρίσκει τον Οντριοθόλα, κι αυτός με κοντινή κεφαλιά σημείωσε το 0-2.

Ο Μπενζεμά έχασε ευκαιρία για τρίτο γκολ στο 38′ αλλά ένα λεπτό αργότερα ο Γάλλος επιθετικός σκόραρε με κεφαλιά μέσα από την περιοχή για το 0-3, καθαρίζοντας ουσιαστικά την υπόθεση νίκη από το πρώτο μέρος.

Η ομάδα του Ζιντάν διατήρησε τον έλεγχο του παιχνιδιού σε όλο το δεύτερο ημίχρονο, χάνοντας κι άλλες ευκαιρίες με τους Μπενζεμά (53′) και Ροντρίγκο (86′) αλλά δεν κατάφερε να πετύχει άλλο γκολ.

Κάντιθ: Λεντέσμα, Εσπίνο (65′ Αλέχο), Φάλι, Μάουρο, Ίθα (48′ Ακάπο), Γιόνσον, Χάιρο, Χοσέ Μάρι (45′ Κάλα), Σομπρίνο, Σάλβι Σάντσεθ (48′ Λοσάνο), Νεγρέδο (45′ Σάπονιτς)

Ρεάλ Μαδρίτης: Κουρτουά, Μιλιτάο, Νάτσο, Βαράν (60′ Ίσκο), Οντριοθόλα (60′ Καρβαχάλ), Αντόνιο Μπλάνκο, Μαρσέλο (74′ Μιγκέλ Γκουτιέρεθ), Κασεμίρο, Ροντρίγκο, Βινίσιους (60′ Ασένσιο), Μπενζεμά (74′ Μαριάνο)

Sports in

Έτοιμος (και) για το Διηπειρωτικό ο Ολυμπιακός!

Αν η Κ19 των «ερυθρολεύκων» κατακτήσει του Τσάμπιονς Λιγκ Νέων θα παίξει στον τελικό του Ιντερκοντινεντάλ κόντρα στη Φλαμένγκο για το Παγκόσμιο Στέμμα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024