Αμέσως μετά την ανακοίνωση των ονομάτων, ο Τριαντάφυλλος ζήτησε από το τηλεοπτικό κοινό να μην τον στηρίξει

Στα τελευταία δύο αγωνίσματα για την ασυλία είδαμε να χάνει η κόκκινη ομάδα και υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι ο Τριαντάφυλλος, ο Αλέξης Παππάς και ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Αμέσως μετά την ανακοίνωση των ονομάτων, ο Τριαντάφυλλος ζήτησε από το τηλεοπτικό κοινό να μην τον στηρίξει.

Ο Ντάφυ είπε: «Για όλους στενοχωριέμαι, αυτή την ομάδα την αγαπάω, αυτά τα παιδιά τα αγαπάω. Σαν μεγαλύτερος θα ήθελα να βγω μπροστά σήμερα. Για το καλό της ομάδας μου θα πρέπει να φύγω για να μπορέσει η ομάδα να φέρνει νίκες και στα έπαθλα να είναι χαρούμενη. Θέλω να ζητήσω από τον κόσμο να στηρίξει με όλο του το είναι τον Αλέξη Παππά και τον Γιώργο Ασημακόπουλο. Και να μην στηρίξει εμένα. Θα ήθελα να παραμείνω αλλά επειδή αγαπάω την Κόκκινη ομάδα, θα πρέπει να φύγω εγώ. Δεν θέλω να γίνω η Ανθή Σαλαγκούδη της ομάδας. Δεν μπορώ να τα βοηθήσω τα παιδιά, είμαι ο πιο μεγάλος παίκτης εδώ, είμαι 43 χρονών. Είμαι ο πιο παλιός, θέλω να δυναμώσει η ομάδα και για να δυναμώσει πρέπει να φύγω».

Σύμφωνα με το gossip-tv.gr, οι παίκτες θα αγωνιστούν σε ακόμα έναν απαιτητικό στίβο μάχης. Ποια ομάδα όμως θα κερδίσει; Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν, η Μπλε θα χάσει και οι Κόκκινοι θα επικοινωνήσουν με τους δικούς τους.

Βίντεο

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr