Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Big Brother : Αυτό είναι το όνομα έκπληξη για την παρουσίαση

Big Brother : Αυτό είναι το όνομα έκπληξη για την παρουσίαση

Σύμφωνα με τις φήμες ο Τάσος Τρύφωνος είναι πολύ κοντά στο να συμφωνήσει με τον ΣΚΑΪ για την παρουσίαση του ριάλιτι

Ο δεύτερος κύκλος του Big Brother αναμένεται να κάνει πρεμιέρα το προσεχές φθινόπωρο για τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Κι ενώ αρχικά οι φήμες ήθελαν τον Γιώργο Τσαλίκη να είναι στο τιμόνι της παρουσίασης, οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο για μετακίνηση του Τάσου Τρύφωνος από τον «Αδύναμο Κρίκο» στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ, στο οποίο πέρσι ξεχώρισαν αρκετές αιθέριες υπάρξεις όπως, η Ράνια Καραγιάννη και η Ραμόνα Μοροσάνου.

Ο Κύπριος παρουσιαστής είναι ευρέως γνωστός σε Ελλάδα και Κύπρο κι απ’ ότι φαίνεται οι εξελίξεις θα τον φέρουν στη θέση του Χάρη Βαρθακούρη, που ήταν ο παρουσιαστής του Big Brother της φετινής χρονιάς. Αν ισχύσουν όλα αυτά τότε ο Τάσος Τρύφωνος θα παραμείνει στο κανάλι του Νέου Φαλήρου, απλώς θα αλλάξει τηλεοπτικό πλατό.

Πρόσφατα, μάλιστα, η δημοσιογράφος του Open, Ναταλία Ανδρικοπούλου, είχε πει στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα», πως: «είναι από τις περιπτώσεις που μπορεί η λύση να είναι κάτω από τη μύτη σου και εσύ να μην την έχεις δει. Έπεσε στο τραπέζι, λοιπόν, το όνομα του Τάσου Τρύφωνος. Έχουν ξεκινήσει και οι συζητήσεις μαζί του. Όταν το άκουσα στην αρχή ξαφνιάστηκα, αλλά στη συνέχεια μου άρεσε ως ιδέα» .

Ο Νίκος Μουτσινάς ήρθε σήμερα (20/4) στο «Καλό Μεσημεράκι» να «φουντώσει» τις ήδη υπάρχουσες φήμες, παίζοντας το παραπάνω ρεπορτάζ στον αέρα της εκπομπής, με τη Βάνια να θέλει να διεκδικήσει τη θέση αυτή, κάνοντας ένα από τα γνωστά, αστεία σκερτσάκια της. Κι αυτό διότι η Σίσσυ Χρηστίδου είχε αναφέρει το όνομα της «Βάνιας» και κατά κόσμον Ματίνας Νικολάου, με την τελευταία να χαίρεται πριν την… ακυρώσει η Ναταλία Ανδρικοπούλου και αναφέρει το όνομα του Τάσου Τρύφωνος.

Στον ΣΚΑΪ γνωρίζουν πως ο εν λόγω άνδρας έχει δυο μεγάλα ατού που τον καθιστούν φαβορί για την ανάληψη της παρουσίασης. Το πρώτο είναι πως γνωρίζει πολύ καλά από ριάλιτι και έχει την καυστική, έξυπνη και σκληρή ατάκα, κάτι που έχει αποδείξει από τον «Αδύναμο Κρίκο».

Το δεύτερο θετικό στοιχείο είναι πως οι ιθύνοντες του καναλιού έβλεπα στα νούμερα της τηλεθέασης ότι το Big Brother σημείωνε «υψηλές πτήσεις» στην Κύπρο, το νησί καταγωγής του Τάσου Τρύφωνος, κι αυτό είναι σημαντικό, αφού και στην ελληνική εκδοχή του «Αδύναμου Κρίκου» ανέλαβε την παρουσίαση μετά την μεγάλη επιτυχία στην Κύπρο, όπου έγινε viral και στη χώρα μας.

Sports in

«Τελικός» για Παρτιζάν και Ολυμπιακό στο Βελιγράδι

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται απόψε (28/3, 21:30) στο Βελιγράδι από την Παρτιζάν για την 32η αγωνιστική της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024