Τετάρτη 08 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Μαρία Ηλιάκη: Ο Στέλιος Μανουσάκης την απαθανατίζει με φουσκωμένη κοιλίτσα

Μαρία Ηλιάκη: Ο Στέλιος Μανουσάκης την απαθανατίζει με φουσκωμένη κοιλίτσα

Η Μαρία Ηλιάκη πήρε καινούριο κρεβάτι και ο Στέλιος Μανουσάκης την απαθανάτισε να είναι ξαπλωμένη πάνω σε αυτό πιο χαρούμενη από ποτέ

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής διανύει αυτή την περίοδο η Μαρία Ηλιάκη, καθώς σε λίγο καιρό θα γίνει για πρώτη φορά μανούλα.

Η γνωστή παρουσιάστρια σε λίγους μήνες θα κρατήσει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδάκι, καρπό του ερωτά της με τον Στέλιο Μανουσάκη, οπότε, όπως είναι αναμενόμενο πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Η Μαρία Ηλιάκη έχει εγκατασταθεί στην Ελβετία, αφού εκεί εργάζεται ο αγαπημένος της και συχνά μέσα από το Instagram δείχνει στους ακολούθους της στιγμές της καθημερινότητάς της.

Πριν λίγο καιρό, η Μαρία Ηλιάκη είχε αποκαλύψει μέσα από κάποια instastories το πρόβλημα που αντιμετωπίζει, αφού, ενώ παρήγγειλε στρώμα από την Ελλάδα για το κρεβάτι της, οι Ελβετοί της έστειλαν λάθος κρεβάτι, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να χρησιμοποίησε το ολοκαίνουργιο στρώμα.

Ωστόσο, η Μαρία Ηλιάκη παρέλαβε το κρεβάτι και ο Στέλιος Μανουσάκης την απαθανάτισε να είναι ξαπλωμένη πάνω σε αυτό και να είναι πιο χαρούμενη από ποτέ.

«Θα κοιμάμαι μέχρι το Πάσχα. Το καλύτερο στρώμα πήραμε. Θα αφήσω τα κακά στην άκρη. Έχω να κάνω και άλλες καταγγελίες για το κρεβάτι. Προς το παρόν θα απολαύσω το στρώμα. Εσύ μέσα στο παλιό Στέλιο. Νομίζω δεν χωράμε.», λέει η Μαρία Ηλιάκη στον σύντροφό της στο στιγμιότυπο που ανέβηκε στα social media.

Παράλληλα, στο βίντεο βλέπουμε πως η κοιλίτσα της αγαπημένης παρουσιάστριας έχει μεγαλώσει πλέον αρκετά.

Sports in

«Η απόδραση των… 12» του Μπαρτζώκα, ο Ναν και οι… Ντιφαλάδες του Μποντιρόγκα

Το απόλυτο του Game 5 που επιβεβαιώθηκε με… τρομακτικό τρόπο στο ΟΑΚΑ και ο Ολυμπιακός που πρέπει να μιμηθεί τον Πελέ και τον Αρντίλες

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 08 Μαϊου 2024