
Πήρε το Λιγκ Καπ ο Φοίνικας Σύρου (3-1 σετ)
Ο Φοίνικας Σύρου επικράτησε με 3-1 σετ του Φίλιππου Βέροιας στον τελικό του Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς» και κατέκτησε το τρόπαιο για δεύτερη φορά στην ιστορία του.
Ο Φοίνικας Σύρου έδειξε πως ήταν ανώτερος από τον Φίλιππο Βέροιας στον τελικό του Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς», επικράτησε με 3-1 σετ και κατέκτησε το τρόπαιο για δεύτερη φορά στην ιστορία του.
Οι Συριανοί ολοκλήρωσαν τη φετινή περίοδο στη 2η θέση της Volleyleague, πίσω από τον πρωταθλητή Ολυμπιακό, τον οποίο απέκλεισαν στα ημιτελικά του Λιγκ Καπ, και στον τελικό κατάφερε να πάρει τη νίκη απέναντι στην αξιόμαχη ομάδα της Βέροιας. Έτσι, ο Φοίνικας ανέβηκε και πάλι στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου για πρώτη φορά μετά από δέκα χρόνια.
Οι δυο ομάδες πήγαιναν πόντο-πόντο στο ξεκίνημα του πρώτου σετ, με τον Φοίνικα να παίρνει προβάδισμα 4 πόντων (10-14), η Βέροια πλησίασε στους 2 (12-14) αλλά οι Συριανοί ανέβασαν ρυθμό εκτοξεύοντας τη διαφορά στους 7 πόντους (15-22) και πήραν το πρώτο σετ με 15-24.
Περισσότερα σε λίγο…
- «Με τις… ευχές του Κλοπ, πάει για Ντιομαντέ η Λίβερπουλ»
- Νόρα Βαλσάμη: Η σπάνια φωτογράφιση από τον γιο της Ερρίκο Ανδρέου
- Το αήττητο του Ολυμπιακού και το ρεκόρ του Μπαρτζώκα με τον Αταμάν
- Ρωσία: Ζημιές σε σημαντικό λιμάνι και σε σχολείο από drones
- Η Ινδονησία καταδικάζει τις επιθέσεις εναντίον ειρηνευτικών δυνάμεων του ΟΗΕ στον Λίβανο
- Ο Άλεκ Πίτερς για το συμβόλαιό του που τελειώνει και το μέλλον του



