Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μέγκαν Μάρκλ : Το στεφάνι και το σημείωμα της στην κηδεία του Φίλιππου

Μέγκαν Μάρκλ : Το στεφάνι και το σημείωμα της στην κηδεία του Φίλιππου

Η Meghan Markle τίμησε τον πρίγκιπα Φίλιππο με τον δικό της τρόπο το Σάββατο, καθώς δεν είχε τη δυνατότητα να παρευρεθεί στην κηδεία του Δούκα του Εδιμβούργου στο Κάστρο του Windsor, λόγω προχωρημένης εγκυμοσύνης.

Παρά την «απόσταση» στις σχέσεις τους, η Μέγκαν Μαρκλ φρόντισε η βασιλική οικογένεια να γνωρίζει ότι η σκέψη της είναι μαζί τους, τις δύσκολες αυτές ώρες, στέλνοντας ένα στεφάνι στην κηδεία του πρίγκιπα Φιλίππου.

Σύμφωνα με το Vanity Fair, η δούκισσα του Σάσεξ κανόνισε με τον Χάρι να στείλει ένα στεφάνι για την κηδεία του Δούκα του Εδιμβούργου, μαζί με ένα ιδιόχειρο σημείωμα.

Άγνωστο παραμένει ακόμα τι ανέφερε στο σημείωμά της η Μέγκαν Μαρκλ.

Με ελληνικό στοιχείο το στεφάνι της Μέγκαν

Το χειροποίητο στεφάνι, σχεδίασε και δημιούργησε η Willow Crosley, η οποία έχει μακρά ιστορία με τους Σάσεξ καθώς είναι αυτή που είχε δημιουργήσει τις ανθοσυνθέσεις για το βραδινό μέρος του γάμου τους στο Κάστρο του Γουίνσδορ το 2018. Στη συνέχεια, το 2019 είχε αναλάβει ανάλογα καθήκοντα και στην βάπτιση του Άρτσι.

Τα λουλούδια που χρησιμοποιήθηκαν για το στεφάνι σηματοδοτούσαν σημαντικές στιγμές και αρετές που ο πρίγκιπας Φίλιππος αγαπούσε, ενώ η Meghan πρόσθεσε και ένα προσωπικό γράμμα σε αυτό. Το στεφάνι είναι το δεύτερο από τα δεξιά στην φωτογραφία.

Μεταξύ των λουλουδιών, τα οποία προέρχονταν τοπικά, ήταν το εθνικό λουλούδι της Ελλάδας, που ονομάζεται απαλή άκανθο (ή αλλιώς «αρκουδάκι»), λουλούδι που φύεται στην Ελλάδα προκειμένου να εκπροσωπήσει την κληρονομιά του πρίγκιπα Φίλιππου.

Μαζί είχε θαλάσσιο ελαιόπρινο για να συμβολίσει την αγάπη του Φιλίππου για το Βασιλικό Ναυτικό, καμπανούλες, που αντιπροσωπεύουν την ευγνωμοσύνη και την αιώνια αγάπη, δενδρολίβανο που υποδηλώνει την ανάμνηση, λεβάντα για αφοσίωση και τριαντάφυλλα για να σηματοδοτήσει τον μήνα γέννησης του Δούκα του Εδιμβούργου, τον Ιούνιο.

Και μπορεί η Μέγκαν να μην κατάφερε να παρευρεθεί στην κηδεία, «λόγω του προχωρημένου της εγκυμοσύνης της, και κατόπιν συμβουλής του γιατρού» σύμφωνα με την επίσημη αιτιολογία, αλλά λέγεται ότι παρακολούθησε σε ζωντανή μετάδοση την τελετή, από το σπίτι τους στο Montecito των ΗΠΑ.

Όλα τα βλέμματα ήταν εξάλλου, πάνω στον πρίγκιπα Χάρι, καθώς αυτή ήταν η πρώτη συνάντησή του με την οικογένειά του μετά την αποχώρηση από τα βασιλικά του καθήκοντα αλλά και τη πολυσυζητημένη συνέντευξη του ζευγαριού στη Όπρα Γουίφρεϊ. Μετά την κηδεία, πλάνα έδειχναν τους δύο πρίγκιπες Γουίλιαμ και Χάρι να μιλούν, μία πιθανή ένδειξη επανασύνδεσης των δύο αδελφών.

Sports in

Με... βιντεοκλήση στον Παπανικολάου πανηγύρισε ο Ολυμπιακός - Ο Λαρεντζάκης του αφιέρωσε τη νίκη (vid)

Οι παίκτες του Ολυμπιακού έδειξαν για ακόμα μια φορά γιατί είναι οικογένεια, καθώς μετά το τέλος του παιχνιδιού πήραν μέσω Face Time τον Κώστα Παπανικολάου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024