Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Λειψία – Χοφενχάιμ 0-0

Λειψία – Χοφενχάιμ 0-0

Η Χοφενχάιμ κράτησε τη Λειψία στο 0-0 και έδωσε την ευκαιρία στην Μπάγερν να ξεφύγει με +7, πέντε αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος

Γκέλα ολκής για τη Λειψία και φουλ για τίτλο η Μπάγερν. Η ομάδα του Νάγκελσμαν έμεινε στο 0-0 με τη Χοφενχάιμ στη «Red Bull Arena» και αν οι Βαυαροί κερδίσουν τη Βόλφσμπουργκ το Σάββατο (17/4) θα ξεφύγουν με +7, πέντε αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος.

Οι δύο ομάδες είχαν από μία καλή στιγμή στο πρώτο ημίχρονο αλλά ο Σκοφ για τη Χοφενχάιμ και ο Ενκουκού για τη Λειψία δεν κατάφεραν να σκοράρουν.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Λειψία κυριάρχησε, έχασε πολλές ευκαιρίες με Ενκουκού, Άνταμς και Ζάμπιτσερ αλλά δεν κατάφερε να βρει το πολυπόθητο γκολ. Ή μάλλον το βρήκε, όταν ο Πόουλσεν σκόραρε στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων με κεφαλιά αλλά το γκολ ακυρώθηκε μέσω VAR για χέρι νωρίτερα στη φάση.

ΛΕΙΨΙΑ: Γκουλάστσι, Όρμπαν, Κονατέ (78′ Χάλτσενμπεργκ), Ουπαμεκανό, Μουκιέλε (45′ Χαϊντάρα), Άνταμς, Σζάμπιτσερ, Ανχελίνο (45′ Καμπλ), Όλμο (62′ Σόρλοθ), Ενκουκού, Φόρσμπεργκ (72′ Πόουλσεν)

ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ: Μπάουμαν, Καντεράμπεκ, Πος, Ρίτσαρντς, Σεσενιόν, Σαμασέκου, Γκρίλιτς (56′ Γκατσίνοβιτς), Κράμαριτς (90+1′ Ανταμιάν), Σκοφ (62′ Νορντβάιτ), Ρούτερ (45′ Μπεμπού), Μπαουμγκάρτνερ

Sports in

Κοβάσεβιτς: «Κανονικά στην Τουρκία η ρεβάνς με τη Φενέρ, δεν ανησυχούμε για την ασφάλεια»

Όσα είπε ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς για τη ρεβάνς με τη Φενέρμπαχτσε και την ασφάλεια στην Τουρκία

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024