Survivor : Δεν θα πιστεύετε πόσα χρήματα συγκέντρωσε η Ελευθερία Ελευθερίου
Κατάφερε να παραμείνει στον Αγιο Δομίνικο για 3,5 μήνες
Παρελθόν για το Survivor 4 αποτελεί η Ελευθερία Ελευθερίου από το βράδυ της Τετάρτης.
Η γνωστή τραγουδίστρια ήταν υποψήφια με τους Τριαντάφυλλο, Παύλο Γαλακτερό και Κώστα Παπαδόπουλο, όμως το κοινό αποφάσισε να κρατήσει τους τρεις άνδρες στο παιχνίδι και να δείξει την πόρτα της εξόδου σε εκείνη.
Ομως η Ελευθερία Ελευθερίου κατάφερε να παραμείνει στον Αγιο Δομίνικο για 3,5 μήνες και πέρα από τα ρούχα, τα αναμνηστικά και τις εμπειρίες στις αποσκευές της, συγκέντρωσε και στον κουμπαρά της ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό.
Η τραγουδίστρια που ανήκε στην ομάδα των Διάσημων, σύμφωνα με τα ποσά που έχουν διαρρεύσει, αποταμίευε στον κουμπαρά της 4.000 με 4.500 ευρώ κάθε εβδομάδα.
Αυτό σημαίνει πως για τις 14 περίπου εβδομάδες παραμονής της στο Survivor 4 υπολογίζεται ότι έφυγε από το παιχνίδι με περίπου 56.000€ – 63.000€.
- Οι ΗΠΑ προειδοποιούν για στρατιωτικές δραστηριότητες στον εναέριο χώρο του Μεξικού και της κεντρικής Αμερικής
- Ισημερινός: Αναπτύσσονται 10.000 στρατιωτικοί για την αντιμετώπιση των συμμοριών που διακινούν ναρκωτικά
- Η απεργία πείνας τελείωσε με την βρετανική κυβέρνηση να απορρίπτει συμβόλαιο 2 δισ. λιρών προς την Elbit
- Το Ιράν δεν είναι πλέον προσκεκλημένο στη Διάσκεψη του Μονάχου για την Ασφάλεια
- Βενεζουέλα: Τουλάχιστον 47 στρατιωτικοί σκοτώθηκαν στην επιχείρηση των ΗΠΑ για την απαγωγή του Μαδούρο
- Ο Μερτς επιτίθεται με σφοδρότητα στις ΗΠΑ και στους γερμανούς εργαζόμενους
