Survivor : Δεν θα πιστεύετε πόσα χρήματα συγκέντρωσε η Ελευθερία Ελευθερίου
Κατάφερε να παραμείνει στον Αγιο Δομίνικο για 3,5 μήνες
Παρελθόν για το Survivor 4 αποτελεί η Ελευθερία Ελευθερίου από το βράδυ της Τετάρτης.
Η γνωστή τραγουδίστρια ήταν υποψήφια με τους Τριαντάφυλλο, Παύλο Γαλακτερό και Κώστα Παπαδόπουλο, όμως το κοινό αποφάσισε να κρατήσει τους τρεις άνδρες στο παιχνίδι και να δείξει την πόρτα της εξόδου σε εκείνη.
Ομως η Ελευθερία Ελευθερίου κατάφερε να παραμείνει στον Αγιο Δομίνικο για 3,5 μήνες και πέρα από τα ρούχα, τα αναμνηστικά και τις εμπειρίες στις αποσκευές της, συγκέντρωσε και στον κουμπαρά της ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό.
Η τραγουδίστρια που ανήκε στην ομάδα των Διάσημων, σύμφωνα με τα ποσά που έχουν διαρρεύσει, αποταμίευε στον κουμπαρά της 4.000 με 4.500 ευρώ κάθε εβδομάδα.
Αυτό σημαίνει πως για τις 14 περίπου εβδομάδες παραμονής της στο Survivor 4 υπολογίζεται ότι έφυγε από το παιχνίδι με περίπου 56.000€ – 63.000€.
- Γάζα: Αλλους δύο Παλαιστίνιους σκότωσε το Ισραήλ, σύμφωνα με ανακοίνωσή του
- Ιαπωνία: Προϋπολογισμό-ρεκόρ 665 δισ. ευρώ εγκρίνει η κυβέρνηση
- Μεξικό: Τουλάχιστον 10 νεκροί και 32 τραυματίες από πτώση λεωφορείου σε χαράδρα
- Νιγηρία: Ο Τραμπ προειδοποιεί και για άλλους βομβαρδισμούς αν δεν σταματήσει η «σφαγή χριστιανών»
- Υεμένη: Η Σαουδική Αραβία ζητά από τους αυτονομιστές του ΣΜΝ να αποχωρήσουν από τα εδάφη που κατέλαβαν
- Ονδούρα: «Συγχαίρει» η σοσιαλιστική κυβέρνηση της Ισπανίας τον εκλεκτό του Τραμπ