Εκτοξεύει απειλές ο αντ’ αυτού, μποξέρ της φακής και ζητά έξοδο διαφυγής. Ο «λύκος» που κατάφερε με την προστασία στρατού να σκίσει με το νύχι ένα t-shirt… ας χαλαρώσει και ας μείνει στις Slapp αγωγές μην καταλήξει να σκίσει κάνα καλσόν
Μαζί στη ζωή, μαζί και στο θάνατο για πατέρα και γιό από τη Λητή, οι οποίοι έφυγαν από τη ζωή με διαφορά ελάχιστων ωρών.
Όπως αναφέρει το lagadas.net, oι δυο τους βρέθηκαν θετικοί στον κοροναϊό και νοσηλεύονταν σε νοσοκομείο, ενώ και συγγενικά τους πρόσωπα προσβλήθηκαν από τον ιό, προκαλώνταςαναστάτωση στην κοινωνία του χωριού.
Ο 51χρονος γιος έφυγε χθες από τη ζωή, επιβαρυμένος και με άλλα προβλήματα υγείας, ενώ λίγες ώρες αργότερα τον ακολούθησε ο 77χρονος πατέρας του, ο οποίος φρόντιζε τον αγαπημένο του γιο όλη τη ζωή του λόγω των κινητικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε.
Σύμφωνα με πληροφορίες του lagadas.net, η επιδημιολογική εικόνα στη Λητή έχει βελτιωθεί σημαντικά το τελευταίο διάστημα, καθώς μέχρι και πριν από ένα μήνα περίπου 30 κάτοικοι είχαν προσβληθεί από τον κοροναϊό.
Μετά τη διαδικασία υποβολής των Μηχανογραφικών, θα «ανοίξει» ο δρόμος για την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής βάζοντας τέλος στην αγωνία των συνολικά 89.032 υποψηφίων που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59