Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Γιώργος Καραϊβάζ : Ταυτοποιήθηκε πρόσωπο που τον απειλούσε - Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας

Γιώργος Καραϊβάζ : Ταυτοποιήθηκε πρόσωπο που τον απειλούσε – Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας

Πέρασε ήδη μια βδομάδα από την στιγμή που οι δύο εκτελεστές έκοψαν το νήμα της ζωής του Γιώργου Καραϊβάζ στον Άλιμο, αδειάζοντας επάνω του το φονικό 9αρι. Δέκα σφαίρες, δύο χαριστικές βολές. Η πένα του δημοσιογράφου «σώπασε» για πάντα

Πέρασε ήδη μια βδομάδα από την στιγμή που οι δύο εκτελεστές έκοψαν το νήμα της ζωής του Γιώργου Καραϊβάζ στον Άλιμο, αδειάζοντας επάνω του το φονικό 9αρι. Δέκα σφαίρες, δύο χαριστικές βολές. Η πένα του δημοσιογράφου «σώπασε» για πάντα.

Όσο προχωρούν οι έρευνες, οι αρχές ψάχνουν στοιχεία που μπορεί να τους οδηγήσουν, τόσο στους δολοφόνους όσο και στους ηθικούς αυτουργούς της επίθεσης.

Όπως αναφερθεί, οι αστυνομικοί θεωρούν ότι στα κείμενα του δημοσιογράφου στην ιστοσελίδα του, το bloko.gr, μπορούν να ρίξουν φως στην υπόθεση δολοφονίας.

Το κείμενο του 2020

Ένα τέτοιο θεωρείται αυτό που είχε γράψει στις 3 Ιουλίου του 2020.

«Κατόπιν όλων αυτών, επιδίωξα και πέτυχα συνάντηση με την καρδιά της κοιτίδας, άτομο από το οποίο πολύ πρόσφατα είχε δεχτεί τηλεφωνικά έμμεσες προειδοποιήσεις απειλητικού περιεχομένου, αναφορικά με τα δημοσιεύματα για την διαπλοκή του (όνομα) με όλο το επιφανές συνονθύλευμα για το οποίο πολλάκις έχουμε γράψει» έγραφε ο δημοσιογράφος.

Στην ουσία, στο παραπάνω απόσπασμα ο Γιώργος Καραϊβάζ λέει ότι συναντήθηκε με κάποιον που είναι στο κέντρο και ο οποίος τον απειλούσε. Από τα γραφόμενα καταλαβαίνουμε ότι πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό άτομο, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζεται που αναφέρεται…

«Ανοίγουμε παρένθεση για να διευκρινίσω πως στην πρώτη τηλεφωνική επικοινωνία, τον είχα ενημερώσει και για τη διεύθυνση της κατοικίας μου, προκειμένου να μην χάσουν χρόνο, αλλά κυρίως για να μην… κουράζονται» συμπλήρωνε στο κείμενο.

Η αστυνομία ξέρει ποιος απείλησε τον Καραϊβάζ

Σύμφωνα λοιπόν με όσα αποκάλυψε ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα», Βασίλης Λαμπρόπουλος, στο MEGA, οι αρχές ξέρουν με σιγουριά ποιο είναι αυτό το πρόσωπο που απειλούσε τον Καραϊβάζ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το σύνολο της ανάρτησης του δημοσιογράφου, βοήθησε τις αρχές να καταλήξουν στην ταυτότητά του.

Κοιτάζοντας στο σύνολο τις αναρτήσεις, η ΕΛ.ΑΣ αποκάλυψε ότι ο δημοσιογράφος είχε ήρθε σε επικοινωνία με έναν άνθρωπο το 2016 γιατί είχε πληροφορηθεί ότι ένα σύστημα ποινικών είχε στρέψει το ενδιαφέρον του, είχε δηλαδή φτιάξει συμβόλαιο θανάτου, κατά ενός αξιωματικού της ελληνικής αστυνομίας.

Κάνοντας τη σύνδεση, η ΕΛ.ΑΣ ανακάλυψε ποιο ήταν το πρόσωπο που είχε το 2016 στοχοποιήσει τον αξιωματικό και στη συνέχεια τον δημοσιογράφο.

Πρόκειται δηλαδή για το ίδιο πρόσωπο, που δεν είχε αποκαλυφθεί μέχρι σήμερα.

Ζητούμενο είναι πλέον και ερώτημα που προσπαθούν να δώσουν απάντηση οι Αρχές, αν ο συγκεκριμένος άνθρωπος έχει σχέση με τη δολοφονία του δημοσιογράφου.

Οι αξιωματικοί των τμημάτων της ασφάλειας έχουν συγκεντρώσει πληθώρα στοιχείων, τα οποία, σύμφωνα με πηγές, τους έχουν οδηγήσει σε συγκεκριμένο κύκλο ανθρώπων αλλά και αριθμό υπόπτων τόσο για τους φυσικούς αυτουργούς, όσο όμως και για εκείνον ο οποίος διέταξε την εν ψυχρώ δολοφονία του δημοσιογράφου.

Sports in

Έτοιμος (και) για το Διηπειρωτικό ο Ολυμπιακός!

Αν η Κ19 των «ερυθρολεύκων» κατακτήσει του Τσάμπιονς Λιγκ Νέων θα παίξει στον τελικό του Ιντερκοντινεντάλ κόντρα στη Φλαμένγκο για το Παγκόσμιο Στέμμα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024