
Κρήτη : Το τροχαίο δεν ήταν τροχαίο – Προσπάθησε να τον σκοτώσει
Όλα είχαν γίνει μέρα-μεσημέρι της 25ης Μαρτίου, όταν ένα αυτοκίνητο που κινείτο με μεγάλη ταχύτητα παρέσυρε τον πεζό, ο οποίος προσπαθούσε να διασχίσει δρόμο στα Χανιά
Απρόσμενη τροπή πήρε η έρευνα της Τροχαίας για την εξιχνίαση ενός τροχαίου ατυχήματος με εγκατάλειψη που προκάλεσε τον τραυματισμό ενός νεαρού στα Χανιά ανήμερα της 25ης Μαρτίου.
Το τροχαίο είχε γίνει μέρα-μεσημέρι, όταν ένα αυτοκίνητο που κινείτο με μεγάλη ταχύτητα παρέσυρε τον πεζό, ο οποίος προσπαθούσε να διασχίσει τον δρόμο. Ο άτυχος νεαρός τραυματίστηκε στο κεφάλι και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χανίων, όπου νοσηλεύτηκε έχοντας διαφύγει τον κίνδυνο. Όμως, ο υπαίτιος οδηγός τον είχε εγκαταλείψει αβοήθητο και είχε εξαφανιστεί προς άγνωστη κατεύθυνση.
Οι άνδρες της Τροχαίας μετά από έρευνες για τον εντοπισμό του αυτοκινήτου, κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τον οδηγό, ο οποίος αποδείχθηκε ότι ήταν γνωστός του τραυματία και είχε προσωπικές διαφορές μαζί του.
Σύμφωνα με το protothema.gr, η κατηγορία για πρόκληση τροχαίου με εγκατάλειψη μετατράπηκε σε απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση και η δικογραφία που σχηματίστηκε από την Ασφάλεια διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.
- 93 χρόνια Τζόαν Κόλινς – Βιασμός στα 17, πέντε γάμοι, «σωτήρια άμβλωση» και Μάργκαρετ Θάτσερ
- Νέα σεισμική δόνηση 4 Ρίχτερ ανοιχτά της Κάσσου
- Ευρώπη: Νέα «κανονικότητα» οι υψηλές θερμοκρασίες την άνοιξη – Πόσο έτοιμη είναι για τους καύσωνες; Τι κάνει η Ελλάδα;
- Ληστές χτύπησαν τον Άλεν Προστ και τον ανάγκασαν να ανοίξει το χρηματοκιβώτιο του σπιτιού του
- Τζόουνς: «Σημαντικό να είμαστε ο εαυτός μας και να εφαρμόσουμε το πλάνο του προπονητή»
- Τραμπ στο Axios: 50-50 οι πιθανότητες να βομβαρδίσουμε ή να συμφωνήσουμε με το Ιράν

