Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Θέμα -λίγου- χρόνου η πρώτη ηλεκτρική Ferrari

Θέμα -λίγου- χρόνου η πρώτη ηλεκτρική Ferrari

H ιταλική φίρμα επισημοποίησε την πρώτη αμιγώς ηλεκτροκίνητη επιδίωξή της η οποία θα πάρει σάρκα και οστά το 2025.

Η Ferrari ετοιμάζει το λανσάρισμα του πρώτου ηλεκτρικού της μοντέλου το 2025, σύμφωνα με δηλώσεις του επικεφαλής της, John Elkann ο οποίος αποκάλυψε τα νέα αμιγώς ηλεκτρικά σχέδια του Maranello απευθυνόμενος στην ετήσια γενική συνέλευση μετόχων.

«Συνεχίζουμε την υλοποίηση της ηλεκτρικής μας στρατηγικής με απόλυτα πειθαρχημένο τρόπο. Η προσέγγισή μας στις νέες αυτές τεχνολογίες τόσο σε επίπεδο μηχανοκίνητου αθλητισμού όσο και αναφορικά με τα αυτοκίνητα παραγωγής αποτελεί μια τεράστια ευκαιρία να μεταδώσουμε την μοναδικότητα και το πάθος που εκπροσωπεί η Ferrari στις νεότερες γενιές. Είμαστε ιδιαιτέρως υπερήφανοι για το πρώτο μας ηλεκτρικό μοντέλο το οποίο η Ferrari θα αποκαλύψει το 2025 και μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι θα είναι όπως ακριβώς φαντάζεστε ότι μπορούν να το δημιουργήσουν οι μηχανικοί και οι σχεδιαστές του Maranello και όπως ακριβώς αρμόζει σε ένα ορόσημο στην ιστορία της φίρμας», δήλωσε χωρίς περιστροφές ο ίδιος.

Ο John Elkann δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα τρέχοντα πιο κοντινά project της Ferrari, επιβεβαιώνοντας την άφιξη τριών νέων μοντέλων μέσα στους επόμενους μήνες.

Αν και το Νο 1 της Ferrari δεν αποκάλυψε περισσότερες λεπτομέρειες για τα νέα μοντέλα, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες το ένα από τρία μοντέλα θα αποτελεί μια ειδική έκδοση «Versione Speciale» της 812 Superfast η οποία έχει ήδη εντοπιστεί από τον φωτογραφικό φακό σε δοκιμές εξέλιξης.

Σε αυτά σίγουρα δεν συγκαταλέγεται το πρώτο SUV της Ferrari, η Purosangue η οποία έχει πάρει εισιτήριο για το 2022 όπως σημείωσε ο John Elkann.

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024