Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ρίχνει τους τόνους για το θέμα προπονητή η ΑΕΚ

Ρίχνει τους τόνους για το θέμα προπονητή η ΑΕΚ

Θέση για τα σενάρια που συνδέουν την ΑΕΚ με διάφορους προπονητές πήρε επίσημα η ΑΕΚ.

«Στοπ» στα σενάρια που συνδέουν την ΑΕΚ με διάφορα ονόματα προπονητών θέλησε να βάλει η Ένωση. Οι «κιτρινόμαυροι» πήραν θέση στα σενάρια που τους περιπλέκουν με άλλους προπονητές αυτή τη στιγμή και ανέφεραν πως τη δεδομένη περίοδο τα δημοσιεύματα αυτά κάνουν κακό στην ομάδα, καθώς έδωσαν ψήφο… εμπιστοσύνης στον Μανόλο Χιμένεθ που καλείται να ολοκληρώσει τη σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

«Προπονητής της ομάδας, όπως ο ίδιος ο Μελισσανίδης πρόσφατα και στην πιο δύσκολη στιγμή της σεζόν το διευκρίνισε και μάλιστα ενώπιον των ποδοσφαιριστών είναι ο Μανόλο Χιμένεθ που ανέλαβε την ΑΕΚ και είναι προς τιμήν του σε μία πολύ κρίσιμη καμπή της σεζόν.

Και με προπονητή τον Χιμένεθ συνεχίζουμε κανονικά με την ομάδα να μην έχει βγει εκτός στόχων για αυτή τη χρονιά. Εξακολουθεί να διεκδικεί ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο στα Play Off, αλλά και και το Κύπελλο Ελλάδας με ένα ματς με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη που για εμάς είναι τελικός.

Δεν έχει κριθεί τίποτα απολύτως για να κάνουμε σχέδια για το μέλλον. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει τίποτα απολύτως και καμία απολύτως απόφαση δεν έχει παρθεί. Και αυτή η άκρατη προπονητολογία που έχει αναπτυχθεί κάνει πολύ κακό πρώτα στην ομάδα και μετά στον προπονητή και στους ποδοσφαιριστές», αναφέρουν οι άνθρωποι της ΑΕΚ

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024