
Sia: Κυκλοφόρησε το νέο της βίντεο κλιπ σε συνεργασία με τη NASA
Το βίντεο κλιπ «Floating Through Space» έγινε σε συνεργασία με τη NASA προς τιμήν της δοκιμαστικής πτήσης του ρομποτικού ελικοπτέρου Ingenuity στον πλανήτη Άρη.
Νέο βιντεοκλίπ για το «Floating Through Space», την πλέον πρόσφατη συνεργασία της με τον David Guetta, έδωσε στη δημοσιότητα η Sia.
Το βίντεο κλιπ έγινε σε συνεργασία με τη NASA προς τιμήν της δοκιμαστικής πτήσης του ρομποτικού ελικοπτέρου Ingenuity στον πλανήτη Άρη.
Το Ingenuity Mars Helicopter είναι αναπόσπαστο τμήμα της αποστολής Perseverance.
Η πτήση του ρομποτικού ελικοπτέρου ήταν προγραμματισμένη για τις 11 Απριλίου, ωστόσο αναβλήθηκε για τις 14 του μηνός καθώς το αποτέλεσμα της δοκιμής δεν ήταν ικανοποιητικό.
Στο νέο βιντεοκλίπ για το «Floating Through Space», το τραγούδι συνδυάζεται με πλάνα μηχανικών της NASA να κατασκευάζουν και να δοκιμάζουν το Ingenuity αλλά και να εργάζονται και σε άλλες πλευρές της αποστολής Perseverance.
Επιπλέον στοιχεία για τις δοκιμές δίνονται με κλασικές φυσαλίδες διαλόγου σαν αυτές που απαντώνται σε κόμικς.
Το τραγούδι «Floating Through Space» εμφανίζεται στο σάουντρακ της αμφιλεγόμενης ταινίας «Music» της Sia.
Οι κριτικές για την ταινία, όπως αναφέρει το ΑΠΕ δεν ήταν επαινετικές και ασκήθηκε κριτική για την επιλογή της ηθοποιού Maddie Ziegler στον ρόλο μιας μη-λεκτικής αυτιστικής γυναίκας καθώς και για το πώς απεικονίζει τον αυτισμό.
«Άκουσα τα λάθος άτομα και αυτό είναι δική μου ευθύνη, σαφώς η έρευνά μου δεν ήταν επαρκώς λεπτομερής, επαρκώς ευρεία» απολογήθηκε, όπως σημειώνει το περιοδικό Rolling Stone, η Σία.
- Θεσσαλονίκη: 17χρονος οδηγούσε κλεμμένη μηχανή με 170χλμ/ώρα
- Κυψέλη: Συνεχίζονται οι έλεγχοι για τις ρωγμές σε σπίτια – «Δεν ξέρουμε αν υπάρχει στατική επάρκεια ή όχι»
- Έκθεση – καμπανάκι για το ελαιόλαδο: Απώλειες και αβεβαιότητα
- Παίκτης του Ολυμπιακού ο Ζοέλ Ρόκα! (vid, pic)
- Προστατευόμενο είδος ο Έλληνας τουρίστας – Μόνο το 10% των διανυκτερεύσεων από ημεδαπούς
- «Η Νταϊάνα θα ήταν συντετριμμένη»: Αγεφύρωτο χάσμα ανάμεσα σε Γουίλιαμ και Χάρι – «Τέσσερα χρόνια ξένοι»








