Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στο πλευρό του Διούδη ο Παναθηναϊκός

Στο πλευρό του Διούδη ο Παναθηναϊκός

Ο Σωκράτης Διούδης μετά την κακή εμφάνιση έχει τη στήριξη όλων των συμπαικτών του αλλά και του Λάζλο Μπόλονι, οι οποίοι ρίχνουν ασπίδα στον Έλληνα γκολκίπερ

Ο Σωκράτης Διούδης πραγματοποιεί μια πολύ καλή σεζόν με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, όμως στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό είχε μια κακή βραδιά που στοίχισε στο τριφύλλι, αφού ο Έλληνας γκολκίπερ είχε ευθύνη στα δυο τέρματα από τα τρία που δέχτηκε το τριφύλλι.

Ωστόσο, μια κακή βραδιά δεν μπορεί να αλλάξει την εικόνα, παρά το γεγονός ότι δέχεται αυστηρή κριτική, ενώ από την πρώτη στιγμή ήταν στο πλευρό του οι συμπαίκτες του και ο Λάζλο Μπόλονι.

Ο Διούδης από την πλευρά του δεν κρύφτηκε και ανέλαβε την ευθύνη για την ήττα από τον Ολυμπιακό στο φαληρικό γήπεδο, ενώ έδειχνε σε κακή ψυχολογική κατάσταση, με τους συμπαίκτες του όμως και όλο τον Παναθηναϊκό να ρίχνει ασπίδα προστασίας στον Έλληνα διεθνή γκολκίπερ.

Μάλιστα, όλοι στο τριφύλλι περιμένουν από τον Διούδη να επανέλθει και να είναι και πάλι καταλυτικός αρχής γενομένης από το ματς με τον Άρη.

Sports in

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 3-0: Πήρε το ντέρμπι και πήγε στο +4 (vids)

Η ΑΕΚ νίκησε τον Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια και βρίσκεται στο +4 από τους Πράσινους – Δύο γκολ ο Ελίασον, ένα ο Πόνσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024