Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Χιμένεθ σε παίκτες: «Να συνεχίσουμε έτσι και θα πετύχουμε»

Χιμένεθ σε παίκτες: «Να συνεχίσουμε έτσι και θα πετύχουμε»

Ο Μανόλο Χιμένεθ μίλησε στους παίκτες της ΑΕΚ μετά τη νίκη επί του Άρη και αφού μοίρασε συγχαρητήρια τόνισε πως πρέπει να συνεχίσουν στον ρυθμό για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της

Η ΑΕΚ ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ματς με τον Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης με 3-1 και έβαλε «φωτιά» και για τη δεύτερη θέση, περιπλέκοντας ακόμη περισσότερο τη «μάχη» για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια.

Ο Μανόλο Χιμένεθ ήταν απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση και κυρίως από την αντίδραση που έβγαλαν οι παίκτες του μετά την ήττα στο Κύπελλο από τον ΠΑΟΚ, ενώ μοίρασε συγχαρητήρια σε όλους για τη νίκη.

Παράλληλα, ο Ανδαλουσιανός τεχνικός τόνισε πως η νίκη αλλά ακόμη περισσότερο η εμφάνιση απέναντι στον Άρη πρέπει να αποτελέσει για την ομάδα του οδηγό για τη συνέχεια.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από όσα κάναμε στο ματς. Συγχαρητήρια για την προσπάθεια και τη συγκέντρωση που είχατε. Κάναμε αυτό που έπρεπε και ειδικότερα αμυντικά πώς κινούμασταν από πίσω και πώς καθοδηγούσε ο ένας τον άλλο. Από τον τερματοφύλακα μέχρι την επίθεση. Αυτή είναι η βάση μας για τη συνέχεια. Μπήκαμε στο ματς όπως πρέπει να μπαίνουμε και αντιδράσαμε όπως πρέπει όταν δεχτήκαμε το γκολ, αφού δεν απειληθήκαμε στη συνέχεια. Αν τα κρατήσουμε όλα αυτά και στα επόμενα παιχνίδια, τότε θα πετύχουμε τους στόχους μας. Έτσι πρέπει να συνεχίσουμε» ανέφερε ο 57χρονος προπονητής.

Sports in

Κυκλοφορούν και… εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το πρώτο ματς με τη Φενέρμπαχτσε

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του μεγάλου αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024