Παναθηναϊκός : Κανονικά ο Νιάς, αλλά όχι ο Σένκεφελντ στην προπόνηση
Αποθεραπεία για τους βασικούς της Κυριακής περιλάμβανε το σημερινό πρόγραμμα, φυσική κατάσταση για τους υπόλοιπους με τον Νιάς να συμμετέχει κανονικά στην προπόνηση αλλά όχι και ο Σένκεφελντ.
Σε δύο γκρουπ χωρίστηκαν την Τρίτη (13/4) στο προπονητικό πρόγραμμα οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού.
Όσοι έπαιξαν βασικοί στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό (όπως και ο Νιάς) ακολούθησαν αποθεραπεία με εξαίρεση τον Σένκεφελντ που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και θα υποβληθεί σε μαγνητική αλλά και τους Μακέντα, Χατζηγιοβάνη, Αλεξανδρόπουλο οι οποίοι έκαναν αποφόρτιση.
Οι υπόλοιποι έκαναν προθέρμανση, παιχνίδι σε μικρό χώρο και αφιέρωσαν το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος σε ασκήσεις φυσικής κατάστασης. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Κουρμπέλης.
- Η Τσέλσι στα χνάρια του Τιτανικού: Σπάει αρνητικά ρεκόρ και κινδυνεύει να… βυθιστεί (vids, pics)
- Ινδία, η «βασίλισσα» του ντόπινγκ
- H συνάντηση του Σπανούλη με τον Μάικ Τζέιμς στην Αθήνα
- Θλίψη στον ΠΑΟΚ: Πέθανε ο αδελφός του Ιβάν Σαββίδη, Παύλος
- Α1 Γυναικών: Απορρίφθηκε η ένσταση του Παναθηναϊκού, πρωταθλητής ο Αθηναϊκός
- Νάπολι: Το τέλος του Λουκάκου και η επόμενη μέρα στην επίθεση
- Η Λέστερ υποβιβάστηκε στην τρίτη κατηγορία, δέκα χρόνια μετά το ιστορικό πρωτάθλημα στην Premier League! (vid, pic)
- ΠΑΟΚ – Μπιλμπάο στον πρώτο τελικό του FIBA Europe Cup
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

![Πέφτει η ζήτηση, ανεβαίνουν οι τιμές για τα Airbnb [γραφήματα]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/taylor-heery-8DlbPCxfGHA-unsplash-113x85.jpg)




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 22.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/bryan-goff-MCoMZazPC9E-unsplash-1-315x220.jpg)





































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442