Η Τσέλσι υποδέχεται την Πόρτο στη ρεβάνς του 0-2 της Πορτογαλίας, στο πλαίσιο των προημιτελικών του UEFA Champions League, όπου θα κρίνει και ποια ομάδα θα πάρει την πρόκριση στους «4» της διοργάνωσης.
Οι δύο τεχνικοί δεν προχώρησαν σε κάποια έκπληξη, όντας έτοιμοι και εκείνοι με τη σειρά τους να δώσουν τη δική τους μάχη από τον πάγκο.
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Η οικογένεια του Μίχαελ Σουμάχερ σπάνια μιλά δημόσια, όμως ένα νέο ντοκιμαντέρ και πρόσφατες αποκαλύψεις φέρνουν ξανά στο προσκήνιο την κατάσταση της υγείας του.