Ένας νέος έρωτας φαίνεται να ανθίζει στο House of Fame, μετά από αυτόν του Στέφανου με τη Μαριάννα και του Γιώργου με την Κόνι.

Ωστόσο και αυτή τη φορά, όπως στην περίπτωση του Γιώργου με την Κόνι, ο έρωτας δεν θα ευδοκιμήσει καθώς μοιάζει να είναι μονόπλευρος.

Δεύτερος έρωτας στην ακαδημία!

Ο Γιώργος Ντίνος έχει εκφράσει δημόσια τον θαυμασμό του για την Έλενα και παρά το γεγονός ότι την περασμένη εβδομάδα δήλωσε ότι δεν είναι «τσιμπημένος», αυτή την εβδομάδα αποκαλύπτει την αδυναμία του στην τραγουδίστρια.

Ο Γιώργος, ενώ ήθελε να αποχωρήσει από το σπίτι, έμεινε για τα όσα του είπε ο Πάνος Μεταξόπουλος αλλά και για την Έλενα και μάλιστα, η σπουδάστρια της εβδομάδας τον πήρε μαζί της στη σουίτα της.

«Ψήνεται» η… δεύτερη χυλόπιτα

Εκτός από αυτό, ο ίδιος της άφησε μερικά λουλούδια στο μαξιλάρι της, εκείνη τα δέχτηκε κολακευμένη, ωστόσο όπως είπε θέλει να ξεκαθαρίσει μερικά πράγματα.

«Είχα μια έκπληξη όταν μπήκα στη σουίτα. Είδα λουλουδάκια στο κρεβάτι. Από τη μία μου άρεσε αυτό που είδα, γιατί είναι όμορφο να έχει κάποιος τέτοια διάθεση, από την άλλη με προβλημάτισε. Δεν θέλω να παρερμηνεύονται κάποια πράγματα μεταξύ μας. Έχουμε ξεκαθαρίσει τα πράγματα, δεν θέλω να αφήνω εκκρεμότητες και θα μιλήσω πάλι» δήλωσε η Έλενα.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο