Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κοροναϊός : Παραμένει η «εμπόλεμη» κατάσταση στις εφημερίες των νοσοκομείων

Κοροναϊός : Παραμένει η «εμπόλεμη» κατάσταση στις εφημερίες των νοσοκομείων

Δύσκολη ήταν για μια ακόμα φορά η εφημερία στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, με δεκάδες κρούσματα κοροναϊού να φτάνουν στα επείγοντα περιστατικά

Δύσκολη ήταν για μια ακόμα φορά η εφημερία στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, με δεκάδες κρούσματα κοροναϊού να φτάνουν στα επείγοντα περιστατικά.

Όπως σημείωσε η συντονίστρια της εφημερίας και υπεύθυνη των ΤΕΠ, Ζωή Γεωργοπούλου μιλώντας στην «Κοινωνία Ώρα MEGA», ήταν μια από τις πιο δύσκολες εφημερίες που έχουν γίνει από την αρχή της πανδημίας, καθώς σημειώθηκε ρεκόρ με 77 θετικά κρούσματα και 88 ύποπτα.

«Μέχρι στιγμής έχουν γίνει 32 εισαγωγές και εκκρεμούν άλλες 25 που θα παραμείνουν στη βραχεία νοσηλεία, μέχρι να μπορέσουμε να τους τακτοποιήσουμε» τόνισε η κ. Γεωργοπούλου, υπογραμμίζοντας ότι οι ασθενείς φτάνουν σε πιο βαριά κατάσταση στο νοσοκομείο απ’ ότι στην αρχή της πανδημίας.

«Έχουν φοβηθεί με όλα αυτά που ακούνε και δεν έρχονται έγκαιρα, με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζουμε πιο βαριά περιστατικά» συμπλήρωσε η συντονίστρια της εφημερίας του Γενικού Κρατικού.

Παράλληλα, η κ. Γεωργοπούλου αναφέρθηκε και στο self test, τονίζοντας ότι θα βοηθήσει στον περιορισμό της μετάδοσης, όμως υπογράμμισε ότι δεν θα πρέπει κάποιος αν βγει θετικός να τρέξει στο νοσοκομείο, αν δεν έχει συμπτώματα.

Τέλος, πρόσθεσε ότι θα πρέπει να συνεχιστεί η ενίσχυση των νοσοκομείων, καθώς οι γιατροί συμπληρώνουν 14 μήνες στην μάχη με την πανδημία χωρίς ρεπό και άδειες.

Δείτε το ρεπορτάζ

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024