Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ο Ζλάταν πρωταγωνιστής στο νέο «Αστερίξ & Οβελίξ»!

Ο Ζλάταν πρωταγωνιστής στο νέο «Αστερίξ & Οβελίξ»!

Υπάρχει κάτι... που δεν κάνει ο σπουδαίος Σουηδός ποδοσφαιριστής;

Υπάρχει κάτι… που δεν κάνει ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς; Ο σπουδαίος Σουηδός ποδοσφαιριστής απλώνει παντού τα «δίχτυα» του. Είναι έτοιμος μάλιστα να λάβει μέρος σε κάτι που λίγοι θα φανταζόντουσαν. Ο Ίμπρα είναι γνωστός στους περισσότερους για τα φοβερά γκολ του. Ωστόσο, υπήρχε μια δραστηριότητα που του είχε ξεφύγει και θέλει να την εξασκήσει. Πριν τη δούμε, να ξέρετε ότι κάθε μέρα εδώ βλέπετε από το κινητό σας τα πιο δυνατά προγνωστικά στοιχήματος.

Πάμε τώρα στον μεγάλο Ζλάταν!

Το τραγούδι και ο… Αστερίξ

Ο Ζλάταν εκτός από ποδοσφαιριστής, έχει υπάρξει και… τραγουδιστής. Ειδικότερα, συμμετείχε στο ιταλικό Sanremo Music Festival. Φαίνεται ότι ο καλλιτεχνικός χώρος του άρεσε πολύ και είπε να το… συνεχίσει. Έτσι, είναι έτοιμος να αποτελέσει μέρος της νέας ταινίας «Αστερίξ και Οβελίξ»!

Οι πληροφορίες από τα ΜΜΕ του εξωτερικού ανέφεραν εδώ και κάποιο διάστημα ότι ο Ιμπραΐμοβιτς θα συμμετέχει στο «Asterix and Obelix: The Silk Road». Αυτό το επιβεβαίωσε ουσιαστικά ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, με ένα ποστάρισμά του στο Instagram. Ο Ζλάταν ανέβασε μια φωτογραφία που γράφει «Antivirus». Είναι ουσιαστικά το όνομα του χαρακτήρα που θα υποδυθεί. Η γραμματοσειρά παραπέμπει άμεσα στο «Αστερίξ και Οβελίξ»! Οι πληροφορίες επιβεβαιώνονται και ο Ζλάταν γίνεται και ηθοποιός! Και μάλιστα σε μια άκρως αγαπημένη ταινία, που έχει πάρα πολλούς, μικρούς και μεγάλους, φίλους.

Ο 39χρονος εμφανίστηκε στο ιταλικό Sanremo Music Festival τον περασμένο Μάρτιο. Τότε, τραγούδησε ένα ντουέτο με τον γνωστό προπονητής της Μπολόνια, Σίνισα Μιχαΐλοβιτς. Σε αυτό το φεστιβάλ λοιπόν, είχε ρίξει τα πρώτα σημάδια. Διότι είχε δηλώσει, πως θα ήθελε πολύ να δοκιμάσει και την υποκριτική.

Κανείς όμως, δεν φανταζόταν πως θα έρθει τόσο γρήγορα το μεγάλο «μπαμ». Η είδηση ότι θα πρωταγωνιστήσει στη νέα ταινία «Αστερίξ και Οβελίξ», σε σκηνοθεσία του Γκιγιόμ Κανέ, ήρθε ως μεγάλη έκπληξη. Η ταινία είναι προγραμματισμένη να κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες μέσα στο 2022.

Τι κάνει φέτος ο Ζλάταν στο… χορτάρι

Παρόλα αυτά, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η… βασική δουλειά του Ιμπραΐμοβιτς, είναι το ποδόσφαιρο. Παρά τα 39 του χρόνια, ο Σουηδός φορ έχει πάρει από το χέρι τη Μίλαν φέτος και την οδηγεί στην επιστροφή στο Champions League. Έχει πετύχει 17 γκολ σε όλους τους αγώνες φέτος με τους «Ροσονέρι». Ο Ζλάταν δεν… μασάει από τα χρόνια και είναι από τους κορυφαίους, αν όχι ο κορυφαίος της Μίλαν!

Το όνειρο της συμμετοχής στο Champions League με τους Μιλανέζους, είναι πολύ πιθανό να πραγματοποιηθεί για τον Σουηδό. Δεν πρέπει να ξεχνάμε όμως, ότι ο Ιμπραΐμοβιτς είναι στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του στους «Ροσονέρι». Ακόμα δεν έχει ανανεώσει. ΟΙ φήμες αναφέρουν διάφορα, όμως υπάρχει η αίσθηση ότι ο Ζλάταν θα συνεχίσει.

Πριν λίγο καιρό, ακούστηκε ότι ο Σουηδός σκέφτεται να σταματήσει το ποδόσφαιρο το καλοκαίρι. Παρόλα αυτά, η πλάστιγγα μάλλον γέρνει προς την αντίθετη κατεύθυνση. Οι πληροφορίες αρχίζουν να λένε ότι ο Ζλάταν έχει πάρει απόφαση να συνεχίσει για έναν ακόμα χρόνο στο Μιλάνο. Τίποτα δεν έχει επισημοποιηθεί ακόμα, όμως οι φίλοι της Μίλαν είναι αισιόδοξοι. Ειδικά αν η Μίλαν τερματίσει στην τετράδα του ιταλικού πρωταθλήματος, κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο Ιμπραΐμοβιτς θα κρεμάσει τα παπούτσια του. Το είπαμε και πριν… Το όνειρο της συμμετοχής στο Champions League με τη βαριά φανέλα της Μίλαν, είναι μεγάλο ακόμα και για τον απόλυτα πετυχημένο και καταξιωμένο Σουηδό επιθετικό.

Η επιστροφή στην εθνική

Άλλωστε, ο Ζλάταν έχει επιστρέψει και στην Εθνική Σουηδίας! Τι κι αν είχε ανακοινώσει πως αποσύρεται πριν καιρό; Ζλάταν είναι… ό,τι θέλει κάνει. Ο θρύλος της εθνικής Σουηδίας επέστρεψε με το εθνόσημο στο στήθος στα προκριματικά για το Μουντιάλ του 2022. Και είχε και πολύ καλή παρουσία, βοηθώντας την ομάδα του. Να σημειωθεί, ότι η Σουηδία είναι στον όμιλο της εθνικής Ελλάδος στα προκριματικά, μαζί με Ισπανία, Γεωργία και Κόσοβο.

Και θυμηθείτε, ότι έρχεται και EURO το καλοκαίρι. Και για να επιστρέφει τώρα ο Ιμπραΐμοβιτς στην εθνική, κάτι θα έχει σκαρώσει!

Sports in

Η Φενέρ και τι συμφέρει τον Ολυμπιακό…

Ο βασικός στόχος των «καναρινιών», το πρόγραμμά τους μέχρι την διπλή μάχη με τον Θρύλο και τα παιχνίδια με Γαλατά και Καραγκιουμρούκ, που καλό για τον Ολυμπιακό θα είναι να μην μετατεθεί κανένα από τα δυο…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024