Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Λάμπης Λιβιεράτος: «Με καταδιώκει το ότι μπήκα στο ψυχιατρείο»

Λάμπης Λιβιεράτος: «Με καταδιώκει το ότι μπήκα στο ψυχιατρείο»

Τον Λάμπη Λιβιεράτο υπδέχτηκε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος στην εκπομπή Dot.

Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση προχώρησε ο Λάμπης Λιβιεράτος, το μεσημέρι της Κυριακής, στο Dot του ΣΚΑΪ. Μέσα σε όλα, ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε ενώ δήλωσε πως θέλει να υπάρχει μια συγκεκριμένη αναζήτηση στην Google για εκείνον προκειμένου να μπορεί να ερμηνεύσει.

«Με καταδιώκει το γεγονός ότι μπήκα στο ψυχιατρείο»

«Με καταδιώκει το γεγονός ότι μπήκα στο ψυχιατρείο αλλά επειδή έχω και παιδιά κι όταν γκουγκλάρει κανείς το όνομά μου βγάζει “Λιβιεράτος – ψυχιατρείο”, δεν θέλω να νομίζουν ότι ο πατέρας τους είναι τρελός».

«Στο καρναβάλι στην Κύπρο κάποιος ντύθηκε τρελός κι έγραψε πάνω του “Λιβιεράτος”».

«Υπάρχει αυτό το τεράστιο λάθος της κοινωνίας ότι υπάρχει η σύνδεση του ψυχιατρείο με τους τρελούς γιατί αποτρέπει ανθρώπους με προβλήματα να ζητούν βοήθεια. Με τη σωστή βοήθεια ξεπερνάς το πρόβλημα και βγαίνεις πιο δυνατός» υπογράμμισε.

«Θέλω να υπάρχει το…. Λιβιεράτος ψυχιατρείο στην Google»

Κάποιοι, βέβαια, κυνηγάνε τη δημοσιότητα και πρέπει να βγάλουν μια είδηση, τους είπα να την βγάλουν αλλά να μου δώσουν απλά την ευκαιρία να για αυτό. Να μην το βγάλουν όπως να ‘ναι. Γέμισε το google, πατάς και βλέπεις «Λιβιεράτος ψυχιατρείο». Πρώτο από όλα. Γράφτηκαν πολλά και ο αλγόριθμος της Google, ο καημένος, τι θα βγάλει… Δεν σκέφτεται… Εγώ, όμως, θέλω να υπάρχει αυτό εκεί γιατί μπορώ να το ερμηνεύσω, να το αποκωδικοποιήσω, να το δουν οι άνθρωποι που θέλω να το δουν και με ενδιαφέρουν».

«Έχω μιλήσει ανοιχτά για την κατάθλιψη που πέρασα»

«Έχω μιλήσει ανοιχτά για την κατάθλιψη που πέρασα. Είναι ένα θέμα που δεν πρέπει να φοβόμαστε. Στο ψυχιατρείο μπήκα για να προστατευτώ. Ένιωθα ότι αυτό που συμβαίνει έξω τόσο πολύ με πίεζε και δεν μπορούσα να το αντιμετωπίσω γιατί δεν είχα κάνει τη διεργασία που έπρεπε για να αντιληφθώ τι γίνεται στη ζωή μου».

«Καταστάσεις συγκεκριμένες, άνθρωποι που μου έκαναν ψυχολογικό πόλεμο. Συνέβησαν πολλά μαζεμένα, έχασα τον αδερφό μου, είχα ένα θέμα με τη δουλειά μου και είπα δεν το αντέχω. Μπήκα εκεί, ηρέμησα, πήρα τα φάρμακα που χρειαζόμουν για να ηρεμήσω, έκανα συζητήσεις που έπρεπε. Ένιωθα ότι πρέπει να συνεχίσω τη ζωή μου κυρίως για αυτά τα παιδιά».

Δείτε όσα είπε στο παρακάτω βίντεο:

Sports in

Παρέμεινε στο Νο. 9 η Σάκκαρη, αύξησε τη διαφορά η Σφιόντεκ

Η Σάκκαρη παρέμεινε στο Νο.9 της παγκόσμιας κατάταξης της WTA - Η Σφιόντεκ άνοιξε τη διαφορά από τη δεύτερη Σαμπαλένκα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024