Μετά την καταιγίδα βγαίνει συνήθως ένα… ουράνιο τόξο και αυτό προσπάθησε να κάνει ο Αλέξης Παππάς στην παραλία του Survivor, ύστερα από την έκρηξη που δημιούργησε στον Ηλία Μπόγδανο με τα λεγόμενά του.

Ο τραγουδιστής παραλίγο να του επιτεθεί πριν από το χθεσινό αγώνισμα, ύστερα από την πίεση και τα λόγια που άκουσε, ωστόσο παρενέβησαν οι ψυχραιμότεροι για να κατευνάσουν τα πνεύματα.

Το περιστατικό δεν έλαβε συνέχεια στην παραλία και μάλιστα, την επόμενη μέρα, ο Αλέξης Παππάς θέλησε να αντιστρέψει την εναντίον κατάσταση στην οποία είχε βρεθεί, ζητώντας από την κόκκινη ομάδα να μην γίνει καμία κουβέντα και άπαντες να παραμείνουν ήρεμοι για το πρώτο αγώνισμα ασυλίας.

Η μεγάλη αποκάλυψη για τον τσακωμό

Αρχικά ο Αλέξης είπε: «Το μήνυμα από αυτήν την ψηφοφορία ήταν ότι αυτά που έλεγα για τον Τζέιμς ήταν αληθινά. Έγινε προσπάθεια για επικοινωνία με τον Ηλία, τα είπαμε στην καλύβα μας και στην ερώτηση για το τι πιστεύει ότι είναι το μήνυμα του κόσμου μετά την αποχώρηση της Χριστίνας, είπε ότι δεν τον αφορά και εκείνος θα είναι ο εαυτός του».

Ο Ηλίας τότε άρχισε σιγά σιγά να φρικάρει και ο Αλέξης συνέχισε: «Το μήνυμα είναι για μένα ξεκάθαρο. Είχα απόλυτο δίκιο για ότι έλεγα και είχα προσάψει στον Τζέιμς. Το έχει καταλάβει κι εκείνος. Εμένα η στάση σου μου φαίνεται διπλωματική. Από εδώ και πέρα με την πρώτη ασυλία που θα πάρω θα σε ψηφίσω. Χωρίς συναίσθημα. Εδώ είμαστε για την πάρτη μας και ο καθένας είναι υπεύθυνος για αυτά που λέει και κάνει. Θα είσαι ο πρώτος που θα ψηφίζω».

Επιπλέον ο Αλέξης Παππάς παραδέχτηκε δημόσια πως φοβήθηκε για την υγεία του Ηλία με την αντίδραση του, γιατί βγήκε πραγματικά εκτός… εαυτού και εξομολογήθηκε πως το μήνυμα το έστελνε πραγματικά στον James Καφετζή και όχι σε εκείνον, αλλά τον χρησιμοποίησε εμμέσως.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο