Από την πρώτη στιγμή της εισόδου του Σάκη Κατσούλη στο Survivor, η σχέση που είχε στο παρελθόν με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη έγινε το βασικό θέμα συζήτησης στο ριάλιτι. Αρχικά, η Μαριαλένα αντέδρασε έντονα, αλλά όσο περνούσε ο χρόνος οι δυο πρώην ήρθαν κοντά και φθάνουν μέχρι και να εξομολογούνται δημόσια την αγάπη που νιώθουν ο ένας για τον άλλον.
Στο απόσπασμα που πρόβαλλε η εκπομπή Love It, μετά την αλλαγή των ομάδων, όπου Σάκης και Μαριαλένα χωρίστηκαν, οι δυο τους φαίνεται να είναι πιο κοντά και οι δυο τους μιλούν πια ανοιχτά για τη σχέση τους, ενώ ο Αλέξης Παππάς τους ειρωνεύεται.
«Τον αγαπάω πάρα πολύ, με αγαπάει πάρα πολύ. Στηρίζουμε ο ένας τον άλλον σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες που ζούμε» λέει αρχικά η Μαριαλένα, με τον Σάκη να συμπληρώνει σε δηλώσεις μπροστά στους συμπαίκτές του: «Όταν ήρθα σίγουρα δεν θα ήταν το ίδιο αν δεν ήταν η Μαριαλένα».
Με τον Αλέξη Παππά να «απασφαλίζει»: «Μας έχει ζαλίσει η Μαριαλένα και ο Σάκης. Οι Κόκκινοι να είναι μια ενιαία δύναμη. Έλα Μαριαλενίτσα μου φύγε. Πάρε δρόμο» σχολιάζει ειρωνικά.
Στις 17-18 Ιουλίου, στις πρώην Φυλακές της Αίγινας, έρχεται το 2ο Aegina Jazz Festival με μερικά από τα κορυφαία ονόματα της ελληνικής και διεθνούς τζαζ σκηνής
Tο Release Athens 2026 συνεχίζει ακάθεκτο το πρόγραμμά του, υποδεχόμενο μέσα στην εβδομάδα μερικά από τα σημαντικότερα ονόματα της διεθνούς και εγχώριας μουσικής σκηνής.