Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μεταπτυχιακά ΟΠΑ : Κυρίαρχα στην Ελλάδα, στις πρώτες θέσεις στην Ευρώπη και Παγκοσμίως

Μεταπτυχιακά ΟΠΑ : Κυρίαρχα στην Ελλάδα, στις πρώτες θέσεις στην Ευρώπη και Παγκοσμίως

Σύμφωνα με τον έγκυρο διεθνή φορέα κατάταξης “Eduniversal Best Masters Rankings” για το 2021 η μεταπτυχιακή εκπαίδευση του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών βρίσκεται στις πρώτες θέσεις στην Ευρώπη και παγκοσμίως.

Τα Προγράμματα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΟΠΑ) καταλαμβάνουν κορυφαίες θέσεις σε διεθνές επίπεδο, σύμφωνα με τον έγκυρο διεθνή φορέα κατάταξης “Eduniversal Best Masters Rankings” για το 2021. Ο εν λόγω φορέας αξιολόγησε για το 2020 περισσότερα από 22.000 μεταπτυχιακά προγράμματα από 154 χώρες παγκοσμίως.

Τα κριτήρια κατάταξης του “Eduniversal Best Masters Rankings 2021”, περιλαμβάνουν κυρίως: α) τη φήμη των προγραμμάτων, μέσω της άποψης των εταιρειών που προσλαμβάνουν προσωπικό, β) τον μισθό της πρώτης απασχόλησης μετά την αποφοίτηση και γ) την ικανοποίηση των φοιτητών, μέσω έρευνας ικανοποίησης που διεξάγεται από την Eduniversal.

Η κατάταξη -ανά επιστημονικό πεδίο- σε παγκόσμιο επίπεδο και η κατάταξη σε επίπεδο Δυτικής Ευρώπης, παρουσιάζεται στους πίνακες που ακολουθούν:

Μετά από τη νέα μεγάλη επιτυχία, ο Πρύτανης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Καθηγητής Δημήτρης Μπουραντώνης, δήλωσε: «Η Αριστεία στην Εκπαίδευση και την Έρευνα, η οποία αποτελεί στρατηγική μας προτεραιότητα, αποδεικνύεται διαρκώς από τους πλέον έγκυρους διεθνείς φορείς αξιολόγησης. Τα Μεταπτυχιακά Προγράμματα του ΟΠΑ προσφέρουν την υψηλή ποιότητα και αξία που προσδοκούν οι φοιτητές μας για να ανταποκριθούν στις σύγχρονες απαιτήσεις της αγοράς εργασίας διεθνώς. Οι απόφοιτοί μας το γνωρίζουν και αισθάνονται υπερήφανοι γι’ αυτό. Συγχαρητήρια στους φοιτητές, διευθυντές, διδάσκοντες και το προσωπικό των Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών».

Sports in

Ο Κέιν δεν έχει αντίπαλο στη μάχη για το «Χρυσό Παπούτσι»

Ο Χάρι Κέϊν είναι στην κορυφή της λίστας των κορυφαίων σκόρερ στα γήπεδα της Ευρώπης – Τέταρτος ο Βαγγέλης Παυλίδης

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024