Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Άρης : Θέλει νίκη επί της ΑΕΚ που θα τον στείλει Ευρώπη

Άρης : Θέλει νίκη επί της ΑΕΚ που θα τον στείλει Ευρώπη

Οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να κερδίσουν στο σημερινό (15:00) παιχνίδι στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και να αποκτήσουν ξεκάθαρο προβάδισμα για τη συμμετοχή τους στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης αγωνιστικής περιόδου αλλά και για τη δεύτερη θέση.

Ο Άρης ψάχνει την δεύτερη του συνεχόμενη νίκη στα πλέι οφ στο σημερινό (15.00) εντός έδρας ντέρμπι με την ΑΕΚ. Αποτέλεσμα που θα δώσει ξεκάθαρο προβάδισμα στην ομάδα του Άκη Μάντζιου για την εξασφάλιση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου για την επόμενη αγωνιστική περίοδο αλλά και της δεύτερης θέσης.

Ανάλογα, μάλιστα, με τα αποτελέσματα των άλλων αγώνων, είναι πιθανόν ο Άρης να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο την διαφορά από τους διώκτες του.

Ο Άκης Μάντζιος αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1, χωρίς πάντως να έχει αποφασίσει για συγκεκριμένες θέσεις. Ενας εκ των Μάνου η Μανσίνι θα αγωνιστεί στη κορυφή της επίθεσης ενώ ο Σίλβα είναι ο βασικός υποψήφιος για την δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής.

Αντίθετα, δεν αναμένονται εκπλήξεις,σε οτι αφορά τις υπόλοιπες θέσεις στην ενδεκάδα. Ο Κουέστα θα είναι τερματοφύλακας, ο Σούντγκρεν στο δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, ο Σάκιτς στο αριστερό, ενώ Ρόουζ και Δεληζήσης θα είναι το κεντρικό δίδυμο.

Οι Τζέγκο και Σάσα θα αγωνιστούν στα αμυντικά χαφ, ο Γκάμα αριστερά στη μεσαία γραμμή και ο Μπερτόλιο σε ρόλο επιτελικού μέσου.

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024