Γιώργος Καραϊβάζ : Ακούστε τον συγκλονιστικό επικήδειο του γιού του – «Ο πατέρας μου πίστευε πολύ στους ανθρώπους»
Τραγικές φιγούρες η σύζυγος και ο 19χρονος γιός του Γιώργου Καραϊβάζ, η αδερφή του που ήρθε από το εξωτερικό για την κηδεία και η μητέρα του, η οποία ζει μόνιμα στην Καλλίφυτο
Σε κλίμα οδύνης τελέστηκε η κηδεία του δημοσιογράφου, Γιώργου Καραϊβάζ, στη γενέτειρά του, στην Καλλίφυτο Δράμας.
Στενοί συγγενείς, φίλοι, αλλά και συνάδελφου του δολοφονηθέντος δημοσιογράφου έσπευσαν το μεσημέρι της Κυριακής 11 Απριλίου στη γενέτειρά του για να του πουν το «τελευταίο αντίο».
Τραγικές φιγούρες η σύζυγος και ο 19χρονος γιός του Γιώργου Καραϊβάζ, η αδερφή του που ήρθε από το εξωτερικό για την κηδεία και η μητέρα του, η οποία ζει μόνιμα στην Καλλίφυτο.
Μάλιστα ο γιος του δημοσιογράφου, Δημήτρης, συγκλόνισε με τον επικήδειο λόγο του, όπου μεταξύ άλλων ανέφερε πως εφόσον ο πατέρας «θα συγχωρούσε και τους δολοφόνους του αν μπορούσε».
- Διαβάστε επίσης: Το τραγούδι που ακούστηκε με επιθυμία του γιου του
Ακούστε ολόκληρο τον επικήδειο του Δημήτρη Καραϊβάζ
«Ο πατέρας μου πίστευε πολύ στους ανθρώπους και τους αγάπαγε. Πίστευε στη δεύτερη ευκαιρία. Οι άνθρωποι που τον σκότωσαν φυσικά και θέλουμε να πιαστούν για να μην σκοτώσουν κάποιον άλλον στο μέλλον, αλλά ο ίδιος μου ο πατέρας θα τους συγχωρούσε που τον σκότωσαν θα έψαχνε τον λόγο πίσω από αυτό και δε θα ήθελε αυτό το γεγονός να τρομοκρατήσει την κοινωνία. Μια κοινωνία που παλεύει για την αλήθεια και την ισότητα. Θα ήθελε αυτό το γεγονός να λειτουργήσει ως ελπίδα, να δείξει τι μπορεί να κάνει ένας άνθρωπος ο οποίος πιστεύει στον εαυτό του, πιστεύει σε αυτά που λέει και δεν τα παρατάει. Συγνώμη, δεν…».
- Διαβάστε επίσης: «Λύγισε» στον αέρα η Ρίτσα Μπιζόγλη – Δάκρυσε ο Γιώργος Παπαδάκης
- Ισαίος: Η γέφυρα μεταξύ Λυσία και Δημοσθένη
- Κάτω Αχαΐα: Πυροβόλησαν στο κεφάλι νεαρό με αεροβόλο όπλο
- Σαμ Νιλ: Πέθανε ο πρωταγωνιστής της ταινίας «Jurassic Park»
- Ο Ολυμπιακός τσεκάρει την περίπτωση του Πουλακίδα
- Κίνηση στους δρόμους: Ουρές χιλιομέτρων στον Κηφισό – Προβλήματα και στην Αττική Οδό
- Ανάλυση δεδομένων: Η ζέστη σκοτώνει κατά μέσο όρο ένα άτομο το λεπτό σε όλο τον κόσμο
- Ο Κρίστοφερ Νόλαν εκθειάζει τα «Obsession» και «Backrooms»
- Η Αργεντινή θα φορέσει στον ημιτελικό τη φανέλα του ιστορικού αγώνα με την Αγγλία το 1986 (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 13.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/aung-myin-thu-xaoDaS7tT8-unsplash-1-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442