Κάτας : «Ντροπιαστική η ήττα από τη Ζάλγκιρις – Μου άρεσε ο τρόπος που παίξαμε με το Λαύριο»
Ο Όντεντ Κάτας μίλησε για τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Λαυρίου τονίζοντας πως του άρεσε ο τρόπος που έπαιξαν οι παίκτες του, ενώ χαρακτήρισε ντροπιαστική την ήττα από τη ΄Ζάλγκιρις.
Ο Παναθηναϊκός ήταν σαρωτικός απέναντι στο Λαύριο παίρνοντας μια εύκολη νίκη, με τον Όντεντ Κάτας να εμφανίζεται αρκετά ικανοποιημένος με τον τρόπο που έπαιξαν οι παίκτες του.
Παράλληλα ο Ισραηλινός τεχνικός αναφέρθηκε και στην ήττα από τη Ζάλγκιρις στο Κάουνας για τη Euroleague, χαρακτηρίζοντας τη ντροπιαστική, αναφέροντας πως ελπίζει η ομάδα να πήρε το μάθημα της.
Οι δηλώσεις του Όντεντ Κάτας:
Για το παιχνίδι με το Λαύριο: «Απλά παίξαμε καλά από την αρχή. Μετά από 7-8 λεπτά, κάναμε καλή δουλειά αμυντικά γιατί τα σουτ μπορεί να μπουν, μπορεί και να μη μπουν. Επιθετικά, μοιράσαμε καλά τη μπάλα. Μου άρεσε ο τρόπος που παίξαμε, όλοι μαζί, από την αρχή συγκεντρωμένοι».
Για το ματς με τη Ζάλγκιρις: «Το παιχνίδι με τη Ζάλγκιρις ήταν πολύ κακό. Η εμφάνιση ήταν ντροπιαστική. Είναι δύσκολο να κρατάς την ίδια ένταση όταν παίζεις ανά δύο-τρεις μέρες. Ελπίζω ότι πήραμε το μάθημα μας.
Έχουμε άλλα δύο παιχνίδια στην Ευρωλίγκα, έχουμε κ άλλα σημαντικά παιχνίδια στο πρωτάθλημα, είναι φυσιολογικό να έχουμε σκαμπανεβάσματα, ωστόσο έχουμε δύσκολα παιχνίδια μπροστά μας, οπότε πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι»
Τέτοια εποχή οι περισσότεροι από εμάς νιώθουμε μια ανανεωμένη ενέργεια και διάθεση. Και σύμφωνα με την επιστήμη η άνοιξη η κατάλληλη εποχή για νέες αρχές
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Ο Αλεξάντερ Τσέφεριν υπερασπίστηκε τον Γκαμπριέλε Γκραβίνα μετά τον αποκλεισμό της Ιταλίας, εξαπολύοντας επίθεση στους πολιτικούς και προειδοποιώντας πως χωρίς νέα γήπεδα το Euro 2032 κινδυνεύει!
Καθοριστικός ο Απρίλιος για τη δημιουργία νέας λίγκας στην Ευρώπη – Τα οικονομικά δεδομένα, οι αμφιβολίες των επενδυτών και η αναγκαστική στροφή προς συνεργασία
Ο Άρης αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Λεβαδειακό και ο Μιχάλης Γρηγορίου έχει να αποφασίσει για την ενδεκάδα και έχει και μεγάλα ερωτηματικά όσον αφορά τον παρτενέρ του Φαμπιάνο.