Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Τραγωδία στη Μαλεσίνα : Και άλλος θάνατος από κοροναϊό - Στους 16 οι νεκροί

Τραγωδία στη Μαλεσίνα : Και άλλος θάνατος από κοροναϊό – Στους 16 οι νεκροί

Ενας ακόμη κάτοικος της Μαλεσίνας έχασε τη ζωή του από κοροναϊό χθες Παρασκευή το βράδυ στη ΜΕΘ Covid-19 του Νοσοκομείου Λαμίας.

Ενας ακόμη κάτοικος της Μαλεσίνας έχασε τη ζωή του από κοροναϊό χθες Παρασκευή το βράδυ στη ΜΕΘ Covid-19 του Νοσοκομείου Λαμίας.

Καλύφθηκε αμέσως η θέση του…

Πρόκειται για 84χρονο ο οποίος είχε διασωληνωθεί στις 31 Μαρτίου και δεν κατάφερε να ξεπεράσει τις επιπλοκές στην υγεία που του προξένησε η νόσος.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, είναι η 16η απώλεια από τις αρχές Μαρτίου (10 άνδρες και 6 γυναίκες ηλικίας από 38 μέχρι 95 ετών) για τη λοκρική κωμόπολη, που χτυπήθηκε όσο καμία άλλη περιοχή από τον κοροναϊό.

Μάλιστα, τη θέση του 84χρονου στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας κάλυψε αμέσως 65χρονη από τη Λαμία που χρειάστηκε να διασωληνωθεί.

Ετσι, παραμένει πλήρης η ΜΕΘ με 12 ασθενείς, 6 άνδρες και 6 γυναίκες ηλικίας από 55 έως 81 ετών, με διάμεση ηλικία τα 68 έτη (όπως και πανελλαδικά).

Σχετική ισορροπία

Οι περισσότεροι ασθενείς πλέον προέρχονται από τον δήμο Λαμιέων (σύνολο 7), τέσσερις από τον δήμο Λοκρών και μια από χωριό της Βοιωτίας.

Στην Κλινική Covid στο πέτρινο κτίριο νοσηλεύονται 33 άτομα, αριθμός που παραμένει σταθερός εδώ κι αρκετές ημέρες καθώς παρουσιάζεται σχετική ισορροπία μεταξύ εισαγωγών και εξιτηρίων.

Sports in

Η Χιρόνα «καθάρισε» την Μπαρτσελόνα με ανατροπή και έστεψε και μαθηματικά τη Ρεάλ (4-2)

Η Χιρόνα αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, τελικά έκανε την ανατροπή απέναντι στην Μπαρτσελόνα και πήρε το καταλανικό ντέρμπι (4-2).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024