Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Γιώργος Καραϊβάζ: Η σπαρακτική ανάρτηση της Ζήνας Κουτσελίνη - «Υπάρχουν στιγμές που νομίζεις πως δεν αναπνέεις»

Γιώργος Καραϊβάζ: Η σπαρακτική ανάρτηση της Ζήνας Κουτσελίνη – «Υπάρχουν στιγμές που νομίζεις πως δεν αναπνέεις»

Ο Γιώργος Καραϊβαζ και η Ζήνα Κουτσελίνη ήταν τέσσερα χρόνια συνοδοιπόροι στη ζωή, ενώ όπως αναφέρει η παρουσιάστρια στην αγκαλιά του βρήκε τον αδελφό που αναζητούσε.

Με μια σπαρακτική ανάρτηση στο Facebook η Ζήνα Κουτσελίνη αποχαιρέτησε δημόσια τον συνεργάτη της Γιώργο Καραϊβάζ.

Ο Γιώργος Καραϊβαζ και η Ζήνα Κουτσελίνη ήταν τέσσερα χρόνια συνοδοιπόροι, ενώ όπως αναφέρει η παρουσιάστρια στην αγκαλιά του βρήκε τον αδελφό που αναζητούσε.

«Υπάρχουν στιγμές που νομίζεις πως δεν αναπνέεις. Πως κοιτάς να πιαστείς και δεν υπάρχει τίποτα. Κι όμως εκείνος είναι εκεί για να σε πιάσει. Ναι, ο Γιώργος μας θα μας κρατήσει το χέρι και τη Δευτέρα και κάθε μέρα να συνεχίσουμε τις αλήθειες που τέσσερα χρόνια ήμασταν συνοδοιπόροι.

Ο στυλοβάτης μας. Ήταν το καθημερινό μας πειραχτήρι με το βαρύ του πάτημα στο καμαρίνι, η αγκαλιά του αδερφού που αναζητούσα. Αμέτρητες ώρες σιωπής, αγκαλιές, διαφωνίες, και κουβέντες οικογενειακές. Ήξερε να μας ηρεμεί, να μας οδηγεί, να αγαπά με ανιδιοτέλεια. Δεν θέλω να πιστέψω πως απέναντι μου δεν θα είναι το σκεπτικό του βλέμμα, με το χέρι στο πρόσωπο, και το χέρι βοηθείας σε μένα όταν με έβλεπε να λυγίζω… Και δεν ήταν λίγες οι φορές! Έχω την πεποίθηση και τη σιγουριά πως αυτό το χέρι και από Δευτέρα θα είναι εκεί στην άδεια του καρέκλα για να το αγγίζω όποτε το χρειάζομαι.

Από χτες μαζεύουμε όλοι τις δυνάμεις

Όποτε το χρειαζόμαστε. Ο Γιώργος είχε πάντα τον τρόπο να νικά το χρόνο, το ψέμα, τη δυσκολία. Πίστευε στη δύναμη της πένας, της αλήθειας, της έρευνας μέχρι τέλους! Είναι κάποιες σχέσεις, κάποια μάτια, κάποια χέρια που μπαίνουν στη ζωή μας και έχουν μεγάλη δύναμη. Δύσκολες μέρες για όλους και προπάντων για τη γυναίκα του, το παιδί του, τη μητέρα του, την αδερφή του και τους οικείους του. Δύσκολο και για όλους μας που από χθες μαζεύουμε τις δυνάμεις μας για να τον βγάλουμε ασπροπρόσωπο, όπως θα ήθελε. Γιώργο μου το σ´αγαπώ είναι λίγο! Θα προσεύχομαι… θα σε αναζητώ… να μας προστατεύεις όπως ΕΣΥ ξέρεις. Δώσε μου το χέρι σου πάλι», έγραψε η Ζήνα, συνοδεύοντας την ανάρτηση με μερικές φωτογραφίες του Γιώργου Καραϊβάζ από την εκπομπή της.

Την ίδια ώρα σύσσωμος ο δημοσιογραφικός κόσμος εξέφρασε την θλίψη του, αλλά και την οργή του για τη δολοφονία του συναδέλφου τους.

Υπάρχουν στιγμές που νομίζεις πως δεν αναπνέεις. Πως κοιτάς να πιαστείς και δεν υπάρχει τίποτα. Κι όμως εκείνος είναι…

Δημοσιεύτηκε από Ζήνα Κουτσελίνη στις Σάββατο, 10 Απριλίου 2021

Το αντίο του Star στον Γιώργο Καραϊβαζ

Ο τηλεοπτικός σταθμός, στον οποίο εργαζόταν, εξέδωσε χτες μία συγκινητική ανακοίνωση με την οποία αποχαιρέτησε τον Γιώργο Καραϊβάζ.

«Απέραντη θλίψη σκόρπισε η είδηση της δολοφονίας του αγαπημένου μας συναδέλφου Γιώργου Καραϊβάζ. Ο Γιώργος Καραϊβάζ συνεργαζόταν ως αστυνομικός συντάκτης τα 4 τελευταία χρόνια, με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» του σταθμού μας. Ξεχώριζε για τις ικανότητές του, τον ακέραιο χαρακτήρα του και ήταν αγαπητός σε όλους τους συντελεστές του προγράμματος. Το Star, η Διοίκηση και οι εργαζόμενοι της εταιρίας, με αίσθημα βαθιάς οδύνης για την απώλειά του, εκφράζουν τα θερμότερα συλλυπητήρια στους οικείους του».

Sports in

Παρτιζάν – Ολυμπιακός 69-74: Τεράστια νίκη στο Βελιγράδι και βήμα τετράδας!

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε ακόμα και στο -13, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας γύρισε τούμπα το παιχνίδι και πέτυχε μια σπουδαία νίκη στη μάχη για την τετράδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024